| Andreilol a întrebat:

Salut la toata lumea nu mi-am mai sunat prietena de o luna deoarece intrasem in perioada de gratie si nu aveam bani sa reincarc si ea si-a gasit altul si abia i-am spus de ce nu am sunato ea ma ignorat pe mess si la telefon imediat ce am avut bani si am aflat de la niste prieteni buni chestia asta dati-mi va rog un sfat pentru a o recuceri broken heart dau fundita pentru raspunsul ce imi foloseste cel mai mult

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Asa cum a zis si @AndraSweet97, faza cu sunatul a fost,probabil, decat un pretext ca sa va despartiti din cine stie ce alte motive.
Ar trebui sa iti dai intalnire cu ea si sa vorbiti, fie si pentru ultima data.Intreabo daca a pus capat relatiei din cauza fazei cu sunatul sau din alte motive si roag-o sa fie sincera.
Daca are pe altcineva, ar fi cazul sa nu te mai bagi in relatia ei.Asa cum spune si @tabittha, nu cred ca merita efortul de a o recuceri.

6 răspunsuri:
| tabittha a răspuns:

Hmmm... Imi pare rau sa-ti spun dar o fata pe care o numesti prietena ta ar trebui sa stie situatia ta financiara, sa spunem asa, si sa nu reactioneze in acest mod. Iar daca ai auzit ca deja are pe altcineva de la prieteni, incearca mai intai sa verifici daca este adevarat. Oricum nu cred ca merita efortul de a o recuceri.

| AndraSweet97 a răspuns:

Ce fata sa fii maisa iti parasesti iubitul pentru ca nu te-a sunat laughing poate a fost doar o scuza sa va despartiti pentru ca ea vroia sa puna capat acestei relatii.in locul tau as vorbii cu ea si as intreba-o de ce reactioneaza asa?(nu stiam ca mai sunt si fete care te parasesc ca nu aveai bani pe tel sa o suni laughing )

| Andreilol explică:

Nu doar pur si simplu a fost o incurcatura tinea mult la mine si nu cred ca a suporat ideea ca nu am mai sunato si pana la urma ea credea ca eu m-am despartit de ea si acum incerc sa o recuceresc si nu stiu ce mi-a venit da imi vine sai trim poezi pe telefon nicioada nu mi s-a intamplat asta deci pana la urma ce trebuie sa facsad

| Ramonaaaa a răspuns:

@Andreilol,ok,am inteles...nu a suportat ideea ca nu ai mai sunato crezand ca nu mai esti interesat de ea dar tu i-ai explicat deja situatia si totusi nu a facut niciun efort sa va impacati.
Nu ii trimite nicio poezie pe telefon pentru ca asta nu rezolva nimic si nu te va face decat sa pari disperat dupa ea.
Cel mai bine ar fi,asa cum am mai zis,sa o inviti sa discutati undeva,sa va vedeti fata in fata si sa vedeti daca se mai poate rezolva ceva.

Daca nu, anyway, nu merita efortul happy!

| Andreilol explică:

Am facut asta din pacate l-am cunoscut si pe ala broken heart nu-mi vine sa cred imi zicea ca ma va iubi pe veci iar acum. pur si simplu nu pot suporta ideea am vazut ca nu prea ii place asa mult de tipu ala probabil se va intoarce la mine sper tineti-mi pumni pentru ca eu nu renunt pana nu imi mai da o sansa

| Ramonaaaa a răspuns:

@Andreilol,daca are deja o relatie las-o in pace.Nu o mai baga in seama,incearca sa iti vezi de viata ta, de hobby-urile tale iar daca esti sigur ca tot pe tine te place, poate se va intoarce la tine.
Iti tin pumnii happy!