| GăbițuGabriel a întrebat:

Salut la toti happy, am nevoie de cateva sfaturi din partea voastra.
Am aproape 16 ani fara 4 luni si imi place de o fata, am incercat sa creez o conversatie pe facebook cu ea (mentionez ca stau la 10 km de ea si am posibilitate sa ma intalnesc cu ea) si sa o intreb daca ma place sau sa ii cer nr de telefon.
Nu stiu ce se intampla cu mine cand ma pun sa vorbesc cu ea. zici ca imi fuge pamantul de dub picioare, cu alte fete nu e asa. Astept cateva sfaturi in care sa ma faca sa o intreb daca ma place sau daca si-ar dori un iubit happy. Dau FUNDA pentru cel mai indrumator raspuns. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| deeadoda a răspuns:

Ce simti tu este frica de a te refuza fata de care iti place trebuie sa ai mai multa incredere intine si sa nu te gandesti ca te poate refuza daca te efuza nu te da batut si mai incearca sa o cuceresti
mult succes

11 răspunsuri:
| NinaSimone a răspuns:

Intreab-o daca nu vrea sa iesiti la o cafea sau la un suc

| Cristiann25 a răspuns:

Bea putin inainte sa vezi ce curaj prinzi!

| GăbițuGabriel explică (pentru Cristiann25):

Sa stii ca asa mi-au mai recomandat niste baieti chiar si fete big grin, mersihappy.

| Cristiann25 a răspuns (pentru GăbițuGabriel):

Pai eu chiar vorbeam serios, fara misto!happy

| GăbițuGabriel explică:

///EDIT: Astept cat mai multe raspunsuri si apoi voi alege cui ii voi da FUNDA! big grinwinking

| zTonia a răspuns:

Ar trebui sa o intrebi da daca vrea sa iesiti si daca iesiti iti vei da seama singur daca te place prin gesturile care le face

| GăbițuGabriel explică (pentru zTonia):

Multumesc pentru raspuns!

| неизвестныйй a răspuns:

Fă-o faţă-n faţă şi lasă facebook-ul!
Grow up! Be a mutherfucking MAN!

| GăbițuGabriel explică (pentru неизвестныйй):

Pai cum sa o fac face to face daca nu am nr ei? laughing Tot la facebook apelez. tongue

| valypvf1234 a răspuns:

Cum zice cristiann25 bea putin inainte cu jumate de ora sa te intalnesti cu ea happy