Tu cati ani ai?
Incearca sa-i spui fetei (andra parca) ce crezi tu. Incearca sa o faci sa-ti spuna care e motivul pentru care se impaca mereu cu el.Incepe de aici, dupa vezi ce aflii si spune-ne si noua si te ajutam noi cumva
Sunt mai mult decat sigura ca e adv:deci daca cu adv tii la ea incerca sa-l elimini direct p ala din viata ei. poti sal ameninti cu ceva si nu te lasa calcat in picioare daca si el o face zii pr tale sa-si schimbe nr si sa uite de el, fii cat mai mult timp aproape de ea si fa-o sa vada doar clipe frumoase cu voi si ala sa fie un vis urat, succes frate!
Frate stiu cum e sa te ndragostesti de o fata la nebunie daca vrei sa vorbim baga id meu pascucatalin_94 putem vorbi pe mess si sa iti spun niste chesti dpa ce ti se intampla nu ai mai mult de 17 ani si experienta cam putina cu fetele creema pot sa te ajut.
Hei uite un sfat intai si inati nu te omora, cand simti asta gandeste-te la aprinti tai care te ibuesc daca te abtii dupai respira gandestete...la ea daca nu poti renunta la ea atunci ma rog daca ai muschi sau nu stiu punete cu prietenu lei spune-i sa o lase in apce nu stkiu ce nu stiu cum si dupa vb cu fata si intreab-o dar sincer daca il iubeste pe acel baiat, si spune-i ca daca zice nu sa ii promiti ca nu ii vei spune lui.Asa daca zice chair da dar dupa ce ai spus nu cred las-o balta daca zice nu taim zis du-te la prietenul ei sau vb cu el si spune-i sa o lse in pace.Altceva nu stiu ce sa iti spun. Daca vrei sa vb mai mult id meu este teddy_andrey99@yahoo.com Sper ca tia mfost de folos!
1. Nu te omora pentru o... fata.
2. Eu cred ca fetei de fapt ii este frica sa se desparta de baiatul ala de 20 de ani. Poate ii este frica ca o va lovi etc.