| SadMan a întrebat:

Salut la toti!
Am venit si eu cu o problema, poate sunt obisnuite sau nu.
Poate unii dintre voi aveti experienta, macar un sfat va cer, va rog.
Sa incep:-s
Deci iubesc o fata o iubesc foarte mult si viata mi-as da pentru ea, nu stiu ce sa mai fac! Anu trecut am fost impreuna cu ea doar o luna din cauza unei protii de-ale mele am pierdut-o am dat cu piciorul la aceea ocazie si acum regret! regret nespus de mult! Saptamana asta am inceput sa vorbesc din nou la fel de mult cu ea, ma simteam nespus demult, aveam niste sentimente mult mai mari, totul era ok mi-a zis ca are un prieten si e cu el de 4 luni, mi-am luat inima in dintit si i-am zis adevarul de ce am dat cu piciorul la aceea sansa i-am zis tot si ca o iubesc, a zis ca nu stie ce sa faca cu baiatul ala, normal.Am vb cu ea 2 zile si eram impreuna! eram cel mai fericit o iubeam o iubesc, dar seara mi-a dat mesaj ca s-a impakat din nou cu baiatul ala(acest baiat are 19 face 20 ani e de la tara de la ea 250km departare si ea are 15 ani) nu stiu cum a vrajit-o cum a mintit-o, nu am renuntat! I-am luat un buchet de trandafiri in numar de 7. S-a bucurat, eram impreuna, dar seara... iar am primit mesaj ca e din nou cu ala si plangea imi zicea ca-l iubeste si ma dureau acele cuvinte.am vorbit cu un prieten de-al meu si i-am explicat si mi-a zis"baiatul ala a bagat frica in fata asta o ameninta cu ceva ii e frica de el" eu nu am stiut ce sa zic.Ieri i-am dat mesaj daca iese afara a zis ca nu ca are treaba cu mama ei.nu mi-a comvenit! Am luat un buchet de trandafiri si un buchet de flori pentru mama ei. i-am dat mesaj sa coboare a ramas uimita si ii facusem si o melodie, am urcat la ea mi-a prezentat parintii ei mama ei fiind fericita. OK am iesit in mall cu un prieten de-al meu si cu prietena lui am manacat ne-am distrat! atunci fostul ei prieten de la tara o dispera cu telefoane cu mesaje ca totul s-a terminat intre ei.era fericita dar in acelasi timp pe ganduri si am obs. dupa ce am plecat din mall am fost la prietenul meu acasa.am baut am vorbit toate bune si frumoase.am dus-o acasa si a inceput sa planga, din cauza tipului aluia.am incercat s-o linistesc.am lasat-o acasa dupa m-am dus la prietenul meu sa mergem sa jucam biliard.am sunat-o de vreo 6 ori si mi-a raspun si mi-a zis ca se cearta cu tipul ala dar totul va fi ok! am avut incredere in ea! dupa 2 ore o sun iarasi si ma baga in conferinta cu tipul ala. face el"baiatule are andra sa itis puna ceva."eu:ce? andra:m-am impacat cu el."si plangea iar el radea.atunci numai puteam simteam ca mor.si ma gandeam ca prietenul meu avea dreptate baiatul ala o obliga pe viata mea sa fie cu el. ii e frica de el! e adev? sau ce credeti? un sfat? simt ca mor.am vrut sa mor dar m-a salvat un prieten de-al meu la fix. Ce pot face? va rog sa ma ajutati! va rog sunt disperat

6 răspunsuri:
| Buttercup30 a răspuns:

Tu cati ani ai?
Incearca sa-i spui fetei (andra parca) ce crezi tu. Incearca sa o faci sa-ti spuna care e motivul pentru care se impaca mereu cu el.Incepe de aici, dupa vezi ce aflii si spune-ne si noua si te ajutam noi cumva

| Genius8 a răspuns:

Sunt mai mult decat sigura ca e adv:deci daca cu adv tii la ea incerca sa-l elimini direct p ala din viata ei. poti sal ameninti cu ceva si nu te lasa calcat in picioare daca si el o face zii pr tale sa-si schimbe nr si sa uite de el, fii cat mai mult timp aproape de ea si fa-o sa vada doar clipe frumoase cu voi si ala sa fie un vis urat, succes frate!

| zzzzzzz1111 a răspuns:

Frate stiu cum e sa te ndragostesti de o fata la nebunie daca vrei sa vorbim baga id meu pascucatalin_94 putem vorbi pe mess si sa iti spun niste chesti dpa ce ti se intampla nu ai mai mult de 17 ani si experienta cam putina cu fetele creema pot sa te ajut.

| yubaretzul a răspuns:

Hei uite un sfat intai si inati nu te omora, cand simti asta gandeste-te la aprinti tai care te ibuesc daca te abtii dupai respira gandestete...la ea daca nu poti renunta la ea atunci ma rog daca ai muschi sau nu stiu punete cu prietenu lei spune-i sa o lase in apce nu stkiu ce nu stiu cum si dupa vb cu fata si intreab-o dar sincer daca il iubeste pe acel baiat, si spune-i ca daca zice nu sa ii promiti ca nu ii vei spune lui.Asa daca zice chair da dar dupa ce ai spus nu cred las-o balta daca zice nu taim zis du-te la prietenul ei sau vb cu el si spune-i sa o lse in pace.Altceva nu stiu ce sa iti spun. Daca vrei sa vb mai mult id meu este teddy_andrey99@yahoo.com Sper ca tia mfost de folos!

| Haose_5094 a răspuns:

1. Nu te omora pentru o... fata.
2. Eu cred ca fetei de fapt ii este frica sa se desparta de baiatul ala de 20 de ani. Poate ii este frica ca o va lovi etc.

| SadMan explică:

Si-a schimbat nr de telsad si eu nu-l stiu