Lasa-o sa-l pastreze.
Tu cauta-ti altul.
Fii responsabila pentru fericirea ta. Ca de nenorocirea altora sunt multi care se ocupa.
Razbunarea este cumva arma inteleptului? De ce crezi tu ca mai ai drepturi asupra fostului?
Pai daca i fostul ce te mai intereseaza, iar apoi prietena nu ti e prietena daca nu te intrebat si pe tine daca esti de acord sa se intalneasca cu fostul;
Daca e fostul ce rost are sa te razbuni? Cu atat mai mult ca ti-e prietena, lasa-i sa fie fericiti, daca voi nu ati reusit sa fiti impreuna.
Sa te razbuni? Arata-i ca nu-ti pasa ca se intalneste ia cu fostul tau, fi happy, nu posta pe fb poze "ah, dc nu mai iubit", fi asa cum a fost pana sa-l cunosti. Nu te lasa dezamagita, ah asta se intalneste si se linge cu el si mori. NUUU.
Răzbunarea nu e ceva bun! Dacă e o adevărată prietenă, trebuie sa ii spui ceea ce simți! Dacă tine la tine, o sa se despartă de el! Mult noroc!
Draga mea...lasa prostiile si ura asta inutila.Stiu ca te doare foarte tare ceea ce ti s-a intamplat, dar nu o sa fie viata mai buna daca te razbuni.Nu suntem in filme sa stii.Asa ca ai grija de tine si vezi de viata ta si lasa-i pe ceilalti.Fiecare isi va primi ''rasplata'' fie ca e buna sau nu.Asa ca nu trebuie sa faci tu justitieTi-am zis stai linistita si uita gandul asta de a te razbuna nu te v-a ajuta la absolut nimic.Numai bine!
Eu as face in asa fel ca ea sa creada ca el o inseala. Ai putea sa faci in asa fel in cat ea sa te vada pe tine sarutandu-i iubitul( ia-l pe nepregatite, fa sa para ca a fost decizia lui). Nu ai cum sa te razbuni mai bine, sau vorbeste cu alta fata sa-l sarute asa, eu asa as face, indiferent de ce e nevoie)
Bun plan! dar nu suficient... si pe bunicasa mai bine! ))
Si mie mi s-a intamplat ca ceam mai buna prietena a mea sa fie cu baiatul pe care l-am iubit cu adevarat, iar eu m-am bagt in relatia lor si am fost din nou cu acel baiat (dupa care sa imi dau seama ca nu mai tin la el). Dupa toate astea ea s-a combinat cu alt baiat, cu care eram atunci si inca mai e cu el, au vreo 10 luni (oficial, neoficial au fost despartiti si mrg). Din toata povestea asta mi-am dat seama ce fel de fata e ea, ce fel de iubiti am avut si am invatat ca proverbul "gunoiul unuia, comoara altuia" e adevarata, deci poate ramane cu acel "gunoi". Nu incerca sa te razbuni, nu are rost, stiu ca esti nervoasa acum, dar nu ai ce face, viata merge inainte. El e un jeg ca a acceptat si nici ea nu e mai prejos ca nu si-a gasit alt baiat, sunt atatia. Ai grija doar de persoana ta!
Bai sti sheva ai frecato s nu ma zaibi s to violez tu pi mata clar
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: