Nu te duci si gata. Esti doar o fetita, e rusinos sa-ti dai intalniri. Iar hotararile parintilor se respecta intotdeauna.
Daca parintii tai nu-ti dau voie, inseamna ca ei considera ca esti prea mica pentru asa ceva. Chiar daca tu nu esti de acord, ei au dreptate. Mai asteapta, este pacat sa-ti pierzi increderea pe care o au ei in tine.
Salut tuturor ar fi fost corect. Trecem peste, mai mare atentie la cum scrii data viitoare. E bine ca ai un dialog cu parintii tai si e de inteles ca te-au refuzat, esti inca foarte tanara. Totusi, poti sa-i convingi ca daca iesi dupa pranz in weekend nu e nici o problema. Convinge-i ca pot avea incredere in tine si totul va fi bine.
Doar intreaba-i, daca esti sigura ca zic nu atunci nu le spune si zi ca iesi cu o prietena si spune-i sa te acopere, adica daca iti place de tip nimeni nu ar trebui sa te opreasca, funda pls pls?
Pai si eu la randul meu la varsta d 13 ani am avut un prieten si nici pe mine nu ma lasau parintii insa am ales sa nu le spun, dar eu am avut prietene mai mari care mau invat ce trebuie sa fac si mau sustinut. Aqm depinde si ce fel d caracter ai si cat d dezvoltata esti (aici ma refer la minte adica...) dar depinde si d tipul care ti.a facut propunerea.
Daca te minte ca te place si vrea sa rada de tine atunci o sa suferi incearca daca te place atunci le zici parintilor eu am 17 si debia acum am un prieten mai mare ca mine
Paii daca e cu un an mai mare ca tine atunci este bine... Duar sa nu fie disperat dupa sex...Dar daca tie chiar iti place de el si lui de tine intalnestete cu el
Parerea mea e ca poti iesi la un suc ca eu cred ca la suc te lasa parinti sau in cazul in care nu sunt de acord va intalniti la scoala daca sunteti la aceeasi scoala
KatiMe27 întreabă: