anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti. Cum as putea intra intr-o convorbire cu un baiat pe care il simpatizez? Invatam in aceeasi scoala eu is a XI el invata in cl. a XII. E un baiat special ( nu-i ca toti). Il intilnesc pe coridoarele scolii si de obicei facem doar schimb de priviri. Eu sunt o fire mai timida si nu as avea niciodata curajul sa ii spun ceva. Ajutati-ma va rog!

9 răspunsuri:
| Ana_6509 a răspuns:

Cu siguranta nu te ajuta la nimic ce iti voi spune dar exact in aceeasi situatie am fost si eu.Am tacut, am fost timida si nu am actionat in niciun fel.Nu pot spune ca regret pentru ca la fel ca tine am crezut ca el e diferit, ca nu e ca ceilalti, ca el e altfel pana cand am deschis ochii si mi-am dat seama ca era la fel ca toti ceilalti.Doar aparentele si imaginatia mea m-au facut sa il ridic in slavi, sa il vad pe el mai special. Sfaturi in aceasta situatie nu sunt in masura sa ti le dau sper doar sa fie intr-adevar mai special acel baiat si sa te merite.

| anna01 a răspuns:

Timida, timida...Atunci ce fel de convorbire? Telepatica? Ca tot zici ca-i special... dra nu poate sa-ti ghiceasca gandurile. Te duci la el si-l intrebi ceva, il saluti cu un zambet pe fata, el e a 12a, pa, pa de la anul', asa ca fa repede primul pas ca nu te manaca si nici nu-i o tragedie daca-l intrebi ceva, eventual despre bac sau oricare alt lucru.

| Silviu591 a răspuns:

Pentru "ancutzzza10" dupa poza si dupa 10 din coada iti sfatuiesc sa te joci cu papuselele.nu e timpul sa fii cu un baiat acum.

revenim la subiect.fi mai curajoasa. pierzi multe lucruri daca esti timida.si nu incerci nimic special.de exemplu.cand va intalniti pe coridoare tu te bagi in fata lui. si el se da intr-o parte si te dai si tu in partea aia.ca si cum ati fi gandit la fel.si chestii de genul. ii zambesti. putin curaj si atat.nu`ti trebuie mult.succes

| ndddiana a răspuns:

Cand trece pe langa tine zambeste-i. daca iti zambeste inapoi ins ca te place.
Fa tu primul pas fara jena fara frica nu te manancahappy
Potzi sa il salutzi si sa il intrebi ceva despre o carte sau daca e cu un an mai mare decat tine ai putea sa il intrebi ceva legat de o matere pe care a avut-o si el in a 11-a
Oricum poti intra in vb cu el. dar sa ai tupeu.:X.
Succeshappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Off... e greu cu timiditatea asta.Stiu ca oricat as incerca eu sa iti spun ca trebuie la o lasi la o parte nu e chiar asa de usor.Incearca macar sa-i zambesti un pic cand il vezi si poate face el primul pas. Daca cunosti pe cineva din clasa lui roga-l sa iti dea un id ceva si poate iti este mai usor sa comunici pe mess.Sau daca te crezi in stare sa porti o conversatie "face to face" intreaba-l cum se da bacul mai nou ca stii ca s-a schimbat si poti sa il rogi frumos sa iti explice si tie ca tot este a 12 a

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa pasul cand ink mai poti pentru ca gandeste-te... de la anul s-ar putea sa nu-l mai vezi, si sa nu-ti para rau ca nu ai facut nimic:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt la fel de timida ca tine si imi place de un baiat mai mare eu nu am avut curaj pana acum sa vorbesc cu el si nici nu voi avea pentru ca e mai bare cu 4-5 ani, dar la tine e altfel e diferenta de varsta mai mica daca nu faci repede acest pas...va fi prea tarziu ai putea sa te opresti in fata lui atunci cand nu vorbeste cu nimeni ar fi bine sa fie un loc mai retras unde sa-i spui ca ai auzit ca este bun la o anumita materie mai grea si roga-l sa va intalniti undeva sa te ajute putin fa-l sa stea cat mai mult timp cu tine(fiti singuri)si apropie-te cat mai mult de el incearca sa iei o pauza de invatat si du-i niste suc, prajituri ceva, cipsuri, povesteste-i mi multe despre tine si fa-l sa vada cat de multe lucruri aveti in comun... poate vedeti si un film.bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc tuturor pentru. sfaturi. Promit sa imi iau inima in dinti si sa fac ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da estiproasta de raji