anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut la toti
Deci eu doresc sa va povestesc istoria mea.Am 15ani.
La 14 ani am avut prieten, eu nu l-am iubit deaceia eam propus sa ne despartim, insa el a acceptat asta foarte greu. Chiar si acum a trecut 3 luni de cind ne-am despartit insa el tot imi spune ca ma iubeste si ca nu ma va lasa (fiind in aceiasi scoala ne vedem pe coridoare si intotdeauna ma imbratiseaza si spune ca ma iubeste dar eu nu pot raspunde la sentimentele lui).I
Neam intilnit 2 luni si am esit cu el de vreo 4 ori in care nu ne-am sarutat, doar pe obraz si atit.
Inteleg ca ma iubeste foarte tare dar deacum m-am saturat
pot sa nu spun chiar nici un cuvint dar se supara pe mine sau sa plinga.
Pot sa va spun ca nu este timid chiar deloc rusinos are multe prietene fete.
Intrebare este cum pot sa fac ca sa fim prieteni fara imbratisarile acestea sau saruturile?

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Atunci incearca asa: fiti prieteni, va salutati, vorbiti despre orice, dar cand aduce vorba despre 'subiectul sensibil', faci stanga'mprejur si pleci. Daca sunteti mai multi angajati intr-o discutie si el pomeneste de asta, pur si simplu ignori. Oricand se intampla asta te transformi intr-un cub de gheata si nu-i mai raspunzi la nicio intrebare, chiar daca schimba subiectul, tu sa-ti "revii" numai dupa vreo 2-3 ore.
Daca te intreaba cineva de ce faci asta, raspunsul e simplu: o faci pentru binele lui.

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Singurul lucru care l-ar face sa treaca peste asta este sa dispari pur si simplu din viata lui.

| karapuz59 a răspuns (pentru Zenithf):

As dori sa dispar insa suntem in aceiasi scoala (clase paralele) si chiar daca nu vreau dar ma intilnesc cu el pe coridoare

| Zenithf a răspuns (pentru karapuz59):

Atunci incearca asa: fiti prieteni, va salutati, vorbiti despre orice, dar cand aduce vorba despre 'subiectul sensibil', faci stanga'mprejur si pleci. Daca sunteti mai multi angajati intr-o discutie si el pomeneste de asta, pur si simplu ignori. Oricand se intampla asta te transformi intr-un cub de gheata si nu-i mai raspunzi la nicio intrebare, chiar daca schimba subiectul, tu sa-ti "revii" numai dupa vreo 2-3 ore.
Daca te intreaba cineva de ce faci asta, raspunsul e simplu: o faci pentru binele lui.

| IloveME a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, sa-i explici ca ceea ce face el se face atunci cand doua persoane mature de comun acord decid sa fie impreuna.
Spune-i ca si tu il iubesti, dar doar ca pe un prieten bun, un frate si ca te deranjeaza comportamentul lui fata de tine. daca nu intelege nu ai ce face, decat sa-i ignori complet pana se invata minte!

Răspuns utilizator avertizat
| GirlLăvHell a răspuns:

Spune-i ca nu vrei sa fiti mai mult decat prieteni fara imbratisari sau saruturi, ca tu nu simti nimic pentru el si ca trebuie sa te uite si sa gaseasca pe altcineva...

| karapuz59 a răspuns (pentru GirlLăvHell):

I-am spus de 100 de ori dar el nu ma intelege si-a pus in cap ca voi fi a lui si gata

| GirlLăvHell a răspuns (pentru karapuz59):

Atunci rupe orice legatura cu el, altfel nu scapi de el asa o sa faca mereu.

| Fridăm a răspuns:

Explică'i că nu îţi poţi forţa sentimentele. Tu îl consideri un prieten şi te deranjează când el îţi cere mai mult.

| karapuz59 a răspuns (pentru Fridăm):

Eu i-am explicat dar el nu intelege s-a pus asta in cap si gata

| karapuz59 a răspuns:

Eu i-am explicat, insa el nu doreste sa inteleaga de fiecare data se supara pe mine cind vorbim. Apoi prietenii ma invinuvaetesc pe mine de ce el nu are dispozitie si toate in genul acesta.