Atunci incearca asa: fiti prieteni, va salutati, vorbiti despre orice, dar cand aduce vorba despre 'subiectul sensibil', faci stanga'mprejur si pleci. Daca sunteti mai multi angajati intr-o discutie si el pomeneste de asta, pur si simplu ignori. Oricand se intampla asta te transformi intr-un cub de gheata si nu-i mai raspunzi la nicio intrebare, chiar daca schimba subiectul, tu sa-ti "revii" numai dupa vreo 2-3 ore.
Daca te intreaba cineva de ce faci asta, raspunsul e simplu: o faci pentru binele lui.
Singurul lucru care l-ar face sa treaca peste asta este sa dispari pur si simplu din viata lui.
Atunci incearca asa: fiti prieteni, va salutati, vorbiti despre orice, dar cand aduce vorba despre 'subiectul sensibil', faci stanga'mprejur si pleci. Daca sunteti mai multi angajati intr-o discutie si el pomeneste de asta, pur si simplu ignori. Oricand se intampla asta te transformi intr-un cub de gheata si nu-i mai raspunzi la nicio intrebare, chiar daca schimba subiectul, tu sa-ti "revii" numai dupa vreo 2-3 ore.
Daca te intreaba cineva de ce faci asta, raspunsul e simplu: o faci pentru binele lui.
Incearca sa vorbesti cu el, sa-i explici ca ceea ce face el se face atunci cand doua persoane mature de comun acord decid sa fie impreuna.
Spune-i ca si tu il iubesti, dar doar ca pe un prieten bun, un frate si ca te deranjeaza comportamentul lui fata de tine. daca nu intelege nu ai ce face, decat sa-i ignori complet pana se invata minte!
Spune-i ca nu vrei sa fiti mai mult decat prieteni fara imbratisari sau saruturi, ca tu nu simti nimic pentru el si ca trebuie sa te uite si sa gaseasca pe altcineva...
I-am spus de 100 de ori dar el nu ma intelege si-a pus in cap ca voi fi a lui si gata
Atunci rupe orice legatura cu el, altfel nu scapi de el asa o sa faca mereu.
Explică'i că nu îţi poţi forţa sentimentele. Tu îl consideri un prieten şi te deranjează când el îţi cere mai mult.
Eu i-am explicat, insa el nu doreste sa inteleaga de fiecare data se supara pe mine cind vorbim. Apoi prietenii ma invinuvaetesc pe mine de ce el nu are dispozitie si toate in genul acesta.