Pai poate asteapta sa ii spui in fata...noi fetele asteptam mai mult de la baieti...parerea mea e ca daca o placi cu adevarat trebuie sa lasi rusinea sa o tragi de oparte si sa ii spui in fata tot ce simti .
Cei aia nu pot sa-i spun direct? nu esti bebe prinde-o intr-un moment singura, fa-ti curaj si spune-i! daca te place si ea va aprecia sinceritatea si poate iesi ceva bun mai departe. asa ca fa-ti curaj lasule!
E cam clar parearea mea,ea vrea sa iti bati putin capu',daca tie frica ca o sa te refuze stai calm, ca oricum cu timiditatea mori de foame! intr-o pauza o tragi de langa grupu de prietene si i zici direct: ''Buna, deci mie imi place de tine, tie iti place de mine?'' Pare greu, dar sa stii ca merita!
Pai pur si simplu ii zici... daca vezi ca nu raspunde la mesaje ..sun-o sau incearca pe mess. oricum sa fii pregatit de un refuz pentru ca din cate oserv asa se va intampla.dar nu-i nimic mergi mai departe mai sunt fete..nu uita ca ea pierde
Spune-i direct. Nu trebuie sa fi rusinos...Cu Rusinea nu ajungi departe... Du-te la ea si spune-i