| BHawK a întrebat:

Salut la toti. In februarie,dupa ce m-am despartit de fosta iubita,am cunoscut o fata,care initial am avut impresia ca ma insel si ca nu o plac,dar adevarul e ca de cand o cunosc am inceput sa tin la ea foarte mult. Din aprilie am inceput sa ma imprietenesc cu ea,am inceput sa vb aproape zi de zi,incerc sa fac astfel incat sa o vad cat mai des(ea sta in zona de sus a orasului si eu in zona de jos),in iulie m-am decis sa ii zic adevarul,pt ca la un moment dat simteam ca e reciproc,sa ii zic ca o plac,zis si facut,i-am zis. Dupa vr-o cateva minute de tacere in care nu mi-a zis nimic pt ca a ramas uimita, mi-a zis ca si-ar dori sa ramanem numai prietenisad. Si dupa am aflat de la altcineva ca nu ma place. Ce ziceti am vr-o sansa? Pot sa o fac sa ma placa. Repet ca acum suntem prieteni foarte buni.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vesti proaste, nu cred ca ai prea multe sanse. Ai mutat prea repede, acum va fi mult mai greu!

| neutrino a răspuns:

Ar fi si pacat sa mai ai inca o sansa, dupa marea prostie pe care ai facut-o.

| stark47 a răspuns:

Ai interpretat gresit.se mai intampla si la case mai mari si parerea mea este sa lasi subiectu asta in aer pentru ca daca tot bati moneda pe el e posibil sa numai ai amica de care iti place atat de mult! se intampla si la case mai mari stai chill

| BHawK explică:

Pff. Chiar așa de puține șanse mai am?