| CristinelAndrei a întrebat:

Salut la toti sad sunt nou si am o intrebare vreau sa ma ajutati sa trec peste un impas e mai mult o suferinta cryingeu sunt la un liceu care invat dupa amiaza iar prietena mea invata dimineata eu scap la 7-8 ea la 1-2 si e o problema pentru ca parintii ei (mai precis tatal) nu o lasa mai mult d 8 jum afara si am discutat ca ea si a i-am spus ca mi-e greu fara ea si ca din al 2-lea sem vreau sa ma mut la liceu ei (am multi prieteni pe acolo si fosti colegi de clasa ) si a spus ca sa nu ma mai gandesc tot timpul la asta si ca ea ma iubeste mult si mereu vb ca ea si ii spun cat sufar si ea imi spune ca sa nu mai sufar degeaba dar mi-e greu fara ea si pana trece primul semestru e foarte greu si mai ales cand stiu ca atunci cand eu plec la scoala ea se intoarce de la scoala. si mi-e greu crying raw d tot ajutati-ma cumva cu sfaturi sa nu ma mai gandesc la asta mereu ca si prietena mea mi-a spus da. mi-e EXTREM EXTREM de greu ...si o iubesc ca pe ochii din cap...deci va rog un sfat macar sa nu ma mai gandesc mereu la tampeniile astea pentru ca si ea mi-a spus la fel

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Dragoste ca dragostea dar la tine seamana cu obsesia si nu e bine!
Cum nu poti sta fara ea?! Trebuie sa te obisnuiesti. Daca n-ati mai fi impreuna inseamna ca te-ai sinucide ca nu v-ati mai vedea deloc!
Eu zic sa renunti la ideea asta ca ai maaaareeee nevoie de ea! E iubita ta, deci doar face parte din viata ta, nu e toata viata ta!
Ma mir cum de niu o sufoci cu atata ''dragoste''! Inteleg ca esti foarte indragostit dar o sa o pierzi asa; banuiesc ca esti si foarte gelos!
Sa te muti la liceul ei pentru ca nu o poti vedea?! Vaaai de capul meu! Dar asta e grav! Adica nu termini liceul tau ca nu poti sta legat toata ziua de fusta ei?! Scuza-ma, dar suna a disperare si obsesie!
Eu, in timpul scolii, ma vad cu prietenul doar de 2 ori pe saptamana cate 4 ore si nu mai moare niciunul desi exista dragoste ca si la tine! Gandeste-te ca fiecare isi are viata lui, planurile lui!

Eu sper ca nu ai mai mult de 15-16 ani caci altfel nu iti inteleg comportamentul!

Ma intreb cum o sa inveti tu pentru bac anii viitori, cand vei da, din moment ce tu stai numai cu ea!

| Elena1234456 a răspuns:

Asa patesc si eu sad. Am foarte multi prieteni la un liceu si eu sunt la altul aproape, dar ne vedem in pauze. Pastrati legatura la telefon.

| foxi a răspuns:

Ai grijata ca asta se cheama gelozie mascata!

| Liviu a răspuns:

Daca a fost ceva.
Ce am urat din tot sufletul meu.
A fost si va fi generala :S
As minti de as spune ca imi e dor de ceva...

| CristinelAndrei explică:

@ImPerfect(@)nu e asta ca nu ma mut la liceu unde este ea doar pentru asta eu vreau sa invat dimineata ca sa am mai mult timp liber ziua...

| CristinelAndrei explică:

@i'mPerfect(@) Am stat si cu saptamanile departe de ea... dar nu e neaparat asta nici tu nu intelegi sigh Am numai prosti in clasa vai da capu' lor da tarani eu cand ajung la scoala ma ROGG la D-zeu sa ajung odata acasa ...pentru ca nu imi place si eu ma mut din 2 motive la liceul ei 1:Am foarte multi fosti colegi si prieteni si. am si mai mult timp liber si app@buburuza si eu ma rog in fiecare zii sa treaca mai repede caaat mai repedeecrying

| buburuza_8822 a răspuns:

Daca zici ca o iubesti atat de mult. De ce nu o asculti? Nu mai e mult si trece primul semestru dupa aia o sa va vedeti mult mai mult timp. Singurul lucru care te`ar putea ajuta, pararea mea, este sa fii optimist. Prietena ta, din cate spui tu, incearca sa te sustina. Tu de ce nu o ajuti sa poata face lucrul acesta? Daca si ea te iubeste crede`ma ca nu ii este totuna sa te vada suferind. Cel mai okey in momentele astea ar fi sa va sustineti unul pe altul.