Dragoste ca dragostea dar la tine seamana cu obsesia si nu e bine!
Cum nu poti sta fara ea?! Trebuie sa te obisnuiesti. Daca n-ati mai fi impreuna inseamna ca te-ai sinucide ca nu v-ati mai vedea deloc!
Eu zic sa renunti la ideea asta ca ai maaaareeee nevoie de ea! E iubita ta, deci doar face parte din viata ta, nu e toata viata ta!
Ma mir cum de niu o sufoci cu atata ''dragoste''! Inteleg ca esti foarte indragostit dar o sa o pierzi asa; banuiesc ca esti si foarte gelos!
Sa te muti la liceul ei pentru ca nu o poti vedea?! Vaaai de capul meu! Dar asta e grav! Adica nu termini liceul tau ca nu poti sta legat toata ziua de fusta ei?! Scuza-ma, dar suna a disperare si obsesie!
Eu, in timpul scolii, ma vad cu prietenul doar de 2 ori pe saptamana cate 4 ore si nu mai moare niciunul desi exista dragoste ca si la tine! Gandeste-te ca fiecare isi are viata lui, planurile lui!
Eu sper ca nu ai mai mult de 15-16 ani caci altfel nu iti inteleg comportamentul!
Ma intreb cum o sa inveti tu pentru bac anii viitori, cand vei da, din moment ce tu stai numai cu ea!
Asa patesc si eu . Am foarte multi prieteni la un liceu si eu sunt la altul aproape, dar ne vedem in pauze. Pastrati legatura la telefon.
Daca a fost ceva.
Ce am urat din tot sufletul meu.
A fost si va fi generala :S
As minti de as spune ca imi e dor de ceva...
@ImPerfect(@)nu e asta ca nu ma mut la liceu unde este ea doar pentru asta eu vreau sa invat dimineata ca sa am mai mult timp liber ziua...
@i'mPerfect(@) Am stat si cu saptamanile departe de ea... dar nu e neaparat asta nici tu nu intelegi Am numai prosti in clasa vai da capu' lor da tarani eu cand ajung la scoala ma ROGG la D-zeu sa ajung odata acasa ...pentru ca nu imi place si eu ma mut din 2 motive la liceul ei 1:Am foarte multi fosti colegi si prieteni si. am si mai mult timp liber si app@buburuza si eu ma rog in fiecare zii sa treaca mai repede caaat mai repedee
Daca zici ca o iubesti atat de mult. De ce nu o asculti? Nu mai e mult si trece primul semestru dupa aia o sa va vedeti mult mai mult timp. Singurul lucru care te`ar putea ajuta, pararea mea, este sa fii optimist. Prietena ta, din cate spui tu, incearca sa te sustina. Tu de ce nu o ajuti sa poata face lucrul acesta? Daca si ea te iubeste crede`ma ca nu ii este totuna sa te vada suferind. Cel mai okey in momentele astea ar fi sa va sustineti unul pe altul.