Eeii da nu mereu e asa dar o sa gasesti pe candva care o sa fie in limba dpa tine.Uni sunt prostii si isi bat joc de ceilalti.
Mda asta zic si eu DC? x(
nu stiu cred ca cand e prea mta iubire strica...
bafta
Pentru ca acea persoana nu iubesti la fel de mult, cum persoana in cauza il/o iubeste.Imposibil ca intr-o relatie/familie sa iubeasca amandoi la fel de mult.
Dragostea mai inseamna si sacrificii.
Pentru ca simte ca nu-ti poate impartatzi aceiashi dragoste se ia si pleaca, nu se gandeste ca plecand ne va face mai mult rau.pleaca cu gandul ca in viitor iti va fi mai bine, are dreptate, dar train prezentul si cu el ce facem? suferim
E simplu...pentru acel baiat e o joaca.Mai rau e ca aceasta joaca o face cu sentimentele unor fiinte nevinovate si sensibile.
Te referi la baieti, nu?
Nu ai cunoscut persoana care trebuie, asta e' adevaratul motiv. Cand iti gasesti aceea sclipire nu ai cums a treci printr-o asemena suferinta. Se intampla tot mai des, recunosc. ca sa suferi dupa un baiat sau invers.
Mai nou se doresc aventuri. Vezi tu. unii baieti se simt stransi cand stau cu o fata si fata vrea ceva mai serios. Sau vrea maturitate din partea lui. El nu accepta situatia sau o minora schimbare si. renunta. El nu lupta ci, trece mai departe stiind ca nu se poate schimba niciodata, nu vrea, nu accepta! Si aici apare ideea ca tu suferi ca nu iti rasplateste iubirea!
Vrei iubire din partea lui. da e frumos cand o fata arata atasament pentru un baiat dar dupa cum se vede. unii dau cu picioru. Nu stiu sa iubeasca ci doar sa profite de sitatie.
Nu poti avea tot ce ai tu si la celalalt partener, decat daca. te completeaza. Asta se simte.
Nu da vina mereu pe baietii ca te fac sa suferi! nu este numai vina lor( a noastra) ci si a ta/ a voastra.
Nu sunt destul de bun, ignora-ma. Sunt destul cat vrei, tine-ma langa tine. Acum depinde de multe sitatii.
Unii nu isi pot arata sentimentele pentru o fata nici daca ea e' iubita lui. Multi cu greu depasesc momentul si spun ceva frumos sau sincer.
Depinde de persoane.
KatiMe27 întreabă: