| Askaw0w a întrebat:

Salut la toti.Va rog foarte mult sa ma ajutati! mie imi place foarte mult de o fata din pacate o pot vedea doar sambata pentru ca atunci avem cursurile de actorie Va rog frumos sa ma ajutati.ce pot face sa stie si ea ca imi place foarte mult de ea Cred ca si ei iar place de mine Mereu ne uitam unul la altul Va rog foarte mult sa m-a ajutat Vreau sa o vad mai DES! Pe parcursul saptamani mereu ma gandesc la ea si tot nu pot fi cu easad va rog mult de tot sa ma ajutati! MULTUMESC! va rog nu am chef de caterinca. Mereu imi este dor de ea.

Răspuns Câştigător
| Cătălina_Cătă_1993 a răspuns:

Fa tu primul pas. Spune-i ce simti pentru ea.Mereu baiatul face primul pas.Si atunci vei vedea cum va reactiona.Sa vezi ce iti va spune, daca te place sau nu.Si daca nu asta-i soarta.

4 răspunsuri:
| Askaw0w explică:

Multumesc foarte mult baieti.
insfarsit sunt cu fata iubita de foarte mult timp!

| neutrino a răspuns:

De obicei, actorii sunt oameni intelegenti.

| Katoteshika a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa va cunoasteti mai bine si sa vedeti daca aveti ceva in comun sau daca iti place de cum e ea nu numai fizic cum sunt unii baieti (verisorul meu)
sa ii ceri numarul de telefon, adresa de mesa de fb...
si asa puteti sa va mai cunoasteti si sa va mai apropiati si poate ca va veti mai apropia mai repede decat ai credewinking

| Radu_Bianca_1990 a răspuns:

Daca vrei sa-i auzi vocea, cere-i numarul de telefon, daca vrei neaparat sa o vezi pe messenger pe camera web. Daca vrei s-o vezi in fiinta, nu stiu ce sa fac. F U N D A?