Daca a zis ca "niciodata " si are deja o varsta potrivita si o relatie de mult timp, inseamna ca ea nu vede viitorul alaturi de u imi pare rau. parerea mea eu asa as face. acum spune-i ce ti.am zis eu si o sa.ti dai seama. succes
Eu cred ca nu te iubeste.Si nu din cauza ca nu vrea sa o faca cu tine ci pentru felul in care te trateaza. Apropose, iti arata in alte moduri ca te iubeste, iti spune de ce nu vrea sex?!
O fi frigida!
Nu trebuie sa discuti, asta se intampla de la sine, incerca sa creezi un ambiant placut cu muzica, un film romantic atmosfera si poate - poate!
Inteleg ca esti intr'o situatie "disperata" insa asta e,daca o iubesti,o astepti, discuti cu ea aceasta problema, nu cu niste straini.Eu sincer asa as face,pentru ca noi nu iti putem da sfaturi exact sa o abordezi,tot ce poti face tu ca un barbat indragostit e sa o intelegi,sa fii ffff tandru cu ea(multe fete reactioneaza exact la fel din diferite motive d temeri d ex: durere, frica de a o parasi apoi etc) Trebuie sa discutati impreuna, dar abordeaz'0 incet.E dificil cu fetele, dar asa suntem noi, mai greu d inteles!
Poate fata vrea sa se marite virgina.mai sti?! Daca o iubesti incearca si tu sa o intelegi si cand implineste 20 de ani cereo de nevasta( glumeas) dar totusi daca tu chiar te vezi in viitor cu ea nu e chiar asa absurd sa ii ceri mana
Poate nu a mai avut parte de "dragostea asta fizica"si ii e frica sau te-a mintit ca nu a mai facut dragoste niciodata ...si facand cu tine ii e frica sa nu te superi si de aceea ezita.sau.nu te iubeste.
Se poate ca inca sa nu fie pregatita sa faca dragoste, multe pers.chiar daca ajung la varsta aceasta nu sunt pregatite sa o faca ...incearca mai intai sa fi sigur ca te place cu adevarat apoi da'i siguranta ca dupa ce faceti amor nu o so parasesti, multe fete au impresia ca baieti doar asta vor sa le probeze si daca nu ia satisfacut destul le dau papuci.Mai intai trebuie sa aiba deplina incredere in tine. Sper ca te'am ajutat.
Numi spune dc, ma amageste doar, ca iaca poate peste 3 luni, poate daca vin la tine mai des. si tot vorbesc cu ea, si la urma imi zice, da intr-adevar team amagit.
beausingurlamasamea întreabă: