| bizo95 a întrebat:

Salut la totii am nevoie de ajutor prietena mea i-mi spune sa ma schimb fiind-ca nu exista comunicare intre noi si cand exista sunt doar contraziceri i-mi spune ca ma iubeste dar ca nu sunt asa cum vrea ea sunt diferit gandesc diferit nu avem aceleasi vise etc
i-mi spune ca sunt un copil si ca gandesc ca si un copil si eu nu ma pot schimba niciodata spune ca vrea o schimbare de la mine insa nu pot sa-mi dau seama ce anume vrea ea prin schimbare
orce opini pentru mine sunt binevenite

10 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Cred şi eu că e proastă comunicarea dacă la trei cuvinte bagi câte-o cratimă din burtă.
Încearcă şi cu apostrof, mai schimbi aerul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i sa-si schimbe fraierul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti cu un singur i
Imi se scrie legat
Fiindca la fel
opinii cu 2 i
Sper ca te-am ajutat! big grin

| TheImpaler a răspuns:

Pai si? ia-ti alt tricou si gata, esti schimbat.

| ychigo a răspuns:

Daca e mai mare decât tine, trebuie sa ajungi cumva la nivelul ei de gândire, asta înseamnă ca trebuie sa te decizi cu siguranța că, atunci când faci un lucru iti si asumi responsabilitatea indiferent de rezultat.

| bizo95 explică (pentru ychigo):

Da este mai mare decat mine

| ychigo a răspuns (pentru bizo95):

Fiind mai mare decât tine, trecând o perioada de timp, vrea ca tu sa fii capabil cam de orice, asta însemnând sa depășești nivelul ei de gândire, astfel o poți surprinde si readuce relația la un punct comun.

| qCrazyMan a răspuns:

Nu ma bag, in situatia asta ar trebui sa o intrebi pe ea happy! Sper ca te-am ajutat!

| subTooc a răspuns:

Incearca sa te schimbi

| Lavinik24 a răspuns:

Salut brazill. Daca prietena ta tot spune ca te iubeste ni ar incerca sa te schimbe. Cand iubesti intr-adevat pe cineva il accepti asa cum este si cu calitati si cu defecte. din cate spui spui relatie voastra e doar cu numele. Daca nu exista intelege si comunicare intre voi. Poate e vremea sa treci mai departe si sa cauti o persoana care sa te accepte asa cum esti.