O să-ţi răspund la această întrebare la modul serios. ( nu mă interesează dacă iei răspunsul ăsta în serios, sau nu, eu doar te-am avertizat )
Nu îţi recomand sub nici o formă să intrii la un aşa liceu.
De ce? Eu anul ăsta am terminat profesionala ( 11 clase ).
Tot ce vreau să ştii, este că nu o să ai un viitor prea strălucit.
Acum, la sfârşitul lunii Iulie, o să dau un amărât de examen, ghici, de ce dau eu examenul ăla?
Doar ca să îmi dea o amărâtă de foaie pe care scrie că am terminat liceul profesional, 11 clase, doar atât.
Pune mâna şi chinuie-te să intrii la un liceu serios, pune mâna pe carte că aşa am făcut şi eu în clasa a 8-a şi acuma nu ai idee cât de mult regret ce am făcut.dar asta este, mergem înainte, eu doar te-am avertizat că nu o să faci mare scofală la un aşa liceu.
O zi bună!
Bună!
NU este vorba de un "profil de liceu"!
Este vorba de Şcoala Profesională ( cu durată de 3 ani ).
NU îţi recomand să faci profesională din moment ce poţi face un liceu ( fie chiar mai slab )!
Vezi alte detalii în "Broşura Admiterii 2014" ( pag. 80/82 ) de la linkul :
http://ismb.edu.ro/......014_15.pdf
Toate cele bune.
Cele mai mici, acolo ajung toti cei care nu au intrat la un profil teoretic sau poate exista si persoane care vor o meserie, dar slabe sanse sa gasesti asa ceva azi, cand toti vrem sa frecam menta pe bani multi si putin probabil sa inveti ceva acolo
La scoala profesioanala faci mai multa practica decat carte, iar la sfarsit iti da o diploma care e valabila si in strainatate. Eu fac scoala profesionala si e foarte fain!
GabrielaStana540 întreabă:
lucyaneya întreabă: