| BSD2 a întrebat:

Salut.La virsta de 19 ani mi-am inceput viata sexuala.Am avut primul contact sexual, dar practic nu a reusit penetrarea deoarece am singerat rau de tot si ne-am oprit, au mai urmat doua contacte sexuale dar inca nu este cum ar trebui sa fie, nu e o penetrare adinca, am impresia ca vaginul meu e ingust si strimt, plus mi-e frica sa nu devin frigida! ajutati-ma, maia m nevoie de sfaturi si experienta.mersi mult

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

In primul rand, bravo pentru ca ai stiut si ai putut astepta momentul potrivit! Sexul inseamna si placere dar si responsabilitate.
Pe urma, nu te nelinisti, asa e orice inceput.Greu.Stiu ca deja ai inceput sa te temi de asta si incepe sa-ti devina o obsesie.
Este foarte important sa fii cat mai relaxata.Nu te gandi la nimic, decat ca esti in bratele iubitului tau si ca totul este minunat.Lasa-te mangaiata si sarutata indelung,pana uiti de tine. Spune-i sa nu se grabeasca, are timp mai incolo sa se grabeasca oricat, dar acum este un moment foarte important.Trebuie sa te umezesti foarte bine, sa simti efectiv ca vrei.Folositi prezervative super lubrifiate si, totul va merge bine.Lasa-te in voia sentimentelor si a senzatiilor noi,fara teama,prelungeste preludiul cat se poate de mult.
Vaginul tau este ingust si stramt asa cum spui,dar,incercand mereu,se va deschide incet, incet, va fi tot mai putin dureros si din ce in ce mai placut.Alunga orice sentiment de jena sau vinovatie din mintea ta si ai sa vezi ca lucrurile vor merge din ce in ce mai bine!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Discuta asta cu ginecologul care te va consulta in prima luna de la inceperea vietii sexuale. Te va ajuta, fara indoiala. Eu cred ca nu te relaxezi complet si de aceea penetrarea e incomoda. Folositi, pe langa prezervativ, lubrifiant pe baza de apa de la farmacie, va imbunatati semnificativ problema.

| turaboandy a răspuns:

In primul rand, este normal sa fi stramta pentru ca zona nu a fost niciodata penetratahappy Trebuie sa ai rabdare cu corpul tau, si cu prietenul tau si sa o luati incet-incet. Nu trebuie sa te grabesti si mai ales trebuie sa lasi totul sa mearga de la sine. Graba strica treaba! Nu te grabi, nu fa miscari bruste pentru ca sa nu apara rani in interior. Lubrifierea este foarte importanta, deci sfatul meu este sa aveti prima data un preludiu lunghappy

| turaboandy a răspuns:

In primul rand, este foarte normal sa fi stramta pentru ca zona nu a fost niciodata penetratahappy Trebuie sa ai rabdare cu corpul tau, si cu prietenul tau si sa o luati incet-incet. Nu trebuie sa te grabesti si mai ales trebuie sa lasi totul sa mearga de la sine. Graba strica treaba! Nu te grabi, nu fa miscari bruste pentru ca sa nu apara rani in interior. Lubrifierea este foarte importanta, deci sfatul meu este sa aveti prima data un preludiu lunghappy

| BSD2 explică:

Cleopatra dragut...inteligenta maxima! s-o tii tot asa...

| BSD2 explică:

Ms tuturor...mult de tot