Eu as zice ca e alegerea ta!
Si mai bine sa vb cu mama ta despre lucru ista ca e cam greu ca noi sati raspundem!
Dar e rau sa ucizi un copil pentru niste prostii!
Ai grija! Si sa nu mai faci asa. acum gandeste-te cei mai bine pentru tine si (copilul tau) dar si viitoru tau!
Bafta!
Nu ai precizat cati ani ai, dar tind sa cred ca esti tanara.acum eu nu pot sa-ti zic ce sa faci, dar sincer eu in locul tau as avorta. si crede'ma m-am pus de multe ori in situatia ta, si clar as avorta. cel mai bine e sa faci un copil atunci cand il doresti, si nu dintr'o greseala. bafta
Eu zic sa nu faci avort pentru ca poti risca sa nu mai poti avea vreodata vreun copil (daca vrei).Dar cel mai important ar ca sa te lasi de bautura pentru ca nu este o chestie facuta pentru fete si sa te gandesti uh ce vei face de acum inainte.Nimeni nu iti poate citi inima.Bafta!
Sincer? n-as vrea sa fii mama mea
unul dintre "nebunii cu care ma culc"? nu poti avea grija de tine, crezi ca esti capabila sa ai grija de un copil?
Nici sa nu-ti treaca prin cap sa omori un suflet nevinovat pentru greseala ta! Este responsabilitatea ta sa ai grija de tine, si daca n-ai avut, nu poti lua viata unui copil, asa de chestie.
Pastreaza copilul, si sa-ti fie invatatura de minte!
Cine mai stie de existenta copilului? mama ta? sau nimeni? daca nimeni inseamna ca iti e frica sa spui.mai bine faci avort, gandes-te ce posibilitate ai sa cresti un copil si inca esti tanara.eu tot 21 de ani nu am facut asta niciodata, daca as ramane as pastra dar eu sunt casatorita, la tien e alta situatia deci fa avort parerea mea.
Nu cred in povestea asta.o familie si tatal vrea sa omoare copilul dupa care se sinucide, mama se culca cu 'nebunii' .povesti.dk ar fia adevarat desi cred ca infloresti un pic. daca nu iti doresti copilul o sa fi o mama rea asa ca ori avortezi,ori il faci si incerci sa nu mai bei si sa umbli cu multi barbati ci sa stai cu el si cu un sot bun.ori il dai la orfelinat si va fi nefericit intrebandu-se cine sunt parintii,cum ii cheama, ce vina are el, de ce l-au parasit parintii etc.eu spun sa il pastrezi cu conditia sa iti intemeiesti un camin sa sa il cresti in pace si armonie.nu beata si cu injuraturi.sau sa omoriun suflet.mai gandeste-te.
nu eu tb sa hotarasc, ci tu
funda?