| Din Mine Zboara Doar Fluturi :) a întrebat:

kiss.
Legat tot de X si Y [ cititi intrebarea anterioara big grin ]. Deci, azi X a plecat intr-o excursie. O sa se intoarca peste 5 zile. Am mai vorbit cu Y pe mess. m-a intrebat daca ies pe afara. Am incercat sa gasesc tot felul de scuze sa nu ies.straight face Pana la urma am iesit thinking In timp ce ne plimbam, a primit un mesaj de la X. I-am cerut telefonul. Mi l-a dat straight face. X i-a spus ca abia a ajuns, ca de aseara se gandeste numai la o persoana si ca ii este dor de ea [ pe langa "kiss kiss " si "love struck" ]. I-am dat telefonul, si am continuat sa merg. Vreo zece minute nu am mai vorbit deloc.straight face. Dupa, am intrebat-o daca ea chiar tine la el. Mi-a spus ca nu straight facestraight face ca s-a combinat cu el doar pentru ca el a insistat foarte mult. Ca nu e, si ca nici nu vrea sa se implice in relatia asta, ca e doar de forma. Iar am tacut.straight face Atunci de ce i-a mai spus da? raised eyebrows Nu stiu.la X nu s-a gandit deloc? raised eyebrows raised eyebrows. oh go on.

In fine. X a spus ca o sa dea o petrecere cand o sa se intoarca si ma gandeam daca ar fi bine sa-i spun ce si cum e cu Y. Nu stiu.ar fi bine sa-i spun.sau sa-l las pe el sa-si dea singur seama? straight face

Multumesc anticipat! kiss.

Răspuns Câştigător
| sallysirop a răspuns:

Luiz, prietena ta stia foarte bine ca tu il placi, daca tinea la el mai ziceam chiar nu poti sa stai in calea iubirii, dar pentru ca ea nu il place este cu el doar pentru ca insista, e ceva ciudat, la tine nu s-a gandit? nu pune fericirea lui inaintea fericirii tale. in primul rand tu contezi si cum te-a facut ea sa te simti... nu cum il va face ea sa se simta. Eu iti zic sa ai grija cu astfel de prietene
aa si inca ceva de ce doar cand a plecat el a insistat sa va vedeti? numai avea cu cine sa stea?
App nu ii spune tu nimic, lasa-l sa descopere singur. chiar daca prientena ta te-a ranit, nu fi si tu ca ea.
Ai grija ce alegeri vei lua si in cine vei avea incredere. tongue

1 răspuns:
| Pufi02 a răspuns:

Lasa-l sa descopere ce fata are langa el, sau chiar arata-i asta, nu direct, dar ai putea incerca orice care ar descoperiooo.Sinccer se pare ca se gandea mai mult cum sa faca rau altora, tie si lui X.cum ti am mai zis cu asemanea prietenii nu ai nevoie de dusmanii, si acum mai mult caci nu simte nimic, e clar ca a facut asa pentru a te rani!