| David_Groza_1990 a întrebat:

Salut lume! Am cunoscut si eu o fata avem 15 ani si vreau sa ii trimit mesaje care sa o faca sa rada. Idei?

3 răspunsuri:
| VelaJohnny a răspuns:

Fă screenshot la intrebarea pusa de tine pe TPU si trimite-l pe facebook. Sigur o sa rada (de sau cu tine, depinde)winking

| Trumpinator a răspuns:

Napoleon, dupa campania din Rusia, se deghizeaza in taran sa vada ce mai face poporul sau. Ajunge intr-un sat, unde vede 2 veterani ai Le Grand Armee vorbind. Primul : Mi-au amputat piciorul in razboi pentru imparatul meu. Al doilea : Mie mana sad. Primul : Ce ti-ai dori tu foarte mult? Al doilea : O casa mare, si sa fiu servitor inalt al imparatului, dar tu? Primul : Eu pe Iosefina, sotia lui Napoelon. La Paris, Napoleon ii convoaca pe ambii, celui de-al doilea ii da bogatii, iar pe primul il invita la masa cu el. Bucatarii preegatesc 20 de feluri diferite de mancare, dar toate din bostan. Dupa primele 5 feluri, omul ridica capul : Excelenta voastra, toate felurile sunt foarte frumoase, dar sunt numai din bostan...Napoleon : Bineinteles, exact asa este si cu femeile, tinere patriot! laughing

| LowHP a răspuns:

Trimite-i poza cu un sobolan mort.