Astăzi oamenii se cunosc și prin intermediul Internetului. Să o vizitezi. Succes.
Cum *** să-i spui "imi e dor de tine " dupa 2 zile de cand ai cunoscut-o online? WTF, după alte 2 zile nu o să-ți mai răspundă nici macar cu acel emoticon
Pot sa te intreb ceva in euforia ta pe care ti-a provocat-o fata asta, INTREBAREA TA CARE E ))
Nu inteleg care e curiozitatea ta. In capul tau poti fi cum vrei, inclusiv idiot (atata vreme cat nu spui altora, sau nu te dai de gol), dar uzual in perioada de facut cunostinta vei realiza daca esti sau nu compatibil cu fata respectiva.
Tinder nu este locul de agatat pentru viitoare relatii pe termen lung. Ai mai multe sanse la biblioteca sau in mijloacele de transport in comun.
Eu iti doresc mult noroc, dar am mari indoieli ca vei si ramane alaturi de fata respectiva.
Păi cam compatibili suntem. Ne plac lucruri similare și avem caractere asemănătoare
Eu zic ca e cv videochatista si iti da scam daca ti cere vreo 4k euro eu zic sa i dai in avans si cand o sa o umpli de bani si o cauti pentru casnicie sa nu te miri ca ti da block