Ai putea sa astepti. Fata a trecut printr-o deceptie recent, simte ceva pentru tine si ii e probabil frica sa nu sufere din nou. Da-i timp si poate pana la urma o sa aiba suficienta incredere in tine si in ea pentru a putea incepe o relatie. E totusi un lucru important faptul ca nu te-a indepartat din viata ei, mai ai totusi o speranta. Bafta!
Da, am sa-i ofer timp, mersi de raspuns.
Ea are nevoie de alinare, va trece cu timpul si va uita pe fostul de tot, si atunci va fi vremea ta, pentru ca vad ca esti un tip rabdator. Dovedeste-i ca tu esti de incredere.
Cu sexul este totusi un semn de intrebare, ar trebui sa stii mai bine ce pot fetele din ziua de azi, vorbeste despre asta pe sleau cu ea.
Chiar ma gandeam sa vorbesc despre asta, dar trebuia sa obtin un moment, dar o sa fac ca acel moment sa vina sa o i-au mai pe sleau.
Dejaba esti pe cls a 11 ai o minte de copil tu in 2 zile iubesti)? Eu nu prea cred ca si ea iti imparteste aceleas sentimente a spus sa nu-ti faca tie rau Tine la tine ca la un prieten
Am zis ca de aproape o luna vorbesc cu ea nu de 2 zile
2 zile am stat langa ea
Pai tot una este! vorbesti o luna cu ea si stai 2 zile si te indragostesti
Ii mica omu' )))
nu merita asta. nu-i genu' de fata care este doar pentru o aventura.
Orice fata este doar o aventura. Indiferent ca e una mai lunga sau una mai scurta.
Nu-i pune tu mana. Asteapta sa ti-o ia altul mai breaz inainte, care nu gandeste ca "nu esti genu de fata".
Nici maicutele "nu-s genu". Da cand scapa...scapa calumea.
Asa-s toate femeile. Totul depinde de cat de bine stii sa trezesti instinctul animalic din ele. Asa faci ca o timida sa se transforme in pat. O femeie e foarte usor de manipulat.
O sa-ti ia ceva ani sa intelegi asta... si o sa-ti dai seama ca ai fost nu prea inteligent cand te autolimitai cu "nu e genu". Sau poate o sa ti-o ia altul inainte si o sa-ti dai seama de asta mai devreme.
Daca o fata nu vrea sa faca sex cu un baiat, aproape in nici-un caz nu e de vina fata. Tot baiatul e de vina...
Acuma doar nu te insori cu ea...
Si oricum, cand te insori cu o femeie deja ai incercat-o in toate gaurile.
Asta ma gandeam si eu tu ai spus-o mai bine
Poate inca se gandeste la fostul. mai asteapta si tu daca vezi ca nu mai da nici un semn inseamna ca te-a uitat, ai fost o aventura pentru ea
Eu vorbesc cu ea... nu m-a uitat si voi continua sa vorbesc, nu prea renunt chiar asa de usor de la ce vreau cu adevarat, si ea pot sa spun ca este o persoana speciala pentru. mine, ma intelege si cred ca din vina fostului ca o cam preseaza e toata chestia asta si o sa-i dau eu presare de o sa ma ocoleasca si pe mine si pe ea...
Poate te tine doar de prieten, sa aiba cu cine sa povesteasca si eu am patit-o mai ca credeam ca suntem impreuna si cand am intrebat-o, nu a zis ca doar prieteni...
Mai consuma inca 5000 si totul o sa fie bine. O sa vada ca iti place de ea.