Am postat in urma cu cateva zile acest raspuns si am sa-l repet : "Este demonstrat atat stiintific cat si medical ca in prima zi a unui ciclu menstrual este IMPOSIBIL sa se formeze o sarcina. Deci poti fi perfect linistit in aceasta privinta. Sanatate." Ciclu menstrual al prietenei tale este unul foarte NEREGULAT si din acest motiv apar si anomaliile prezentate (cum ar fi, 2 menstruatii intro luna, menstruatii extrem de scurte la 20 de zile!) In concluzie NU POATE FI VORBA DE O SARCINA. Strict medical, este imposibil sa se produca o sarcina in urma sexului intretinut in prima zi de menstruatie. Atat posibilitatea cat si probabilitatea formarii unei sarcini este 0 (zero). Ar fi indicat sa fie consultata de un medic ginecolog in vederea stabilirii si inceperii unui tratament adecvat, cu scopul de reglare a ciclului menstrual.
Daca actul sexual a avut loc in prima zi a menstruatiei Nu poate sa ramana gravida. Ce i se intampla prietenei tale este din cauza unor transformari hormonale care apar dupa primul contact sexual.
Pai cel mai bine ar fi sa isi faca un test de sarcina sau sa isi faca o programare la un medic ginecolog. Parerea mea ar fi ca nu este insarcinata ci ca are o dereglare de menstruatie. Cat despre faptul ca ii curge sange cand se masturbeaza...s-ar putea sa fie o rana pe col. De aceea cel mai bine ar fi sa mearga la un control.
linarkfts întreabă: