Primul lucru care ar trebui sa-l faci este sa devii ceeia ce erai candva!
Recastigati increderea in tine! niciodata nu sti cand a ajuns si ziua ta, iar atunci cand iti place de o persoana incearca sa o abordezi fara rusine!
Succes!
In primul rand ai incredere in tine.in sufletul tau si in calitatile tale.si fii mai sociabil cu cei din jur.o sa apara si ea
Iti las id-ul meu prin mesaj. Vreau sa vorbim si sa-ti arat cat de frumoasa e viata. Ce-i cu atata pesimism ?
Pai ar trebui sa fii mai sociabil.Credema ca stiu persoane care pentru mine erau urat si credeam ca niciodata no sa aiba iubit/iubita.Dar, pana la urma se pare ca si-au facut. Daca vrei sa mai vorbim lasa-mi id tau si iti mai dau sfaturi.
E o zicala la romani, orice sac isi are petec, stai linistit, persoana potrivita iti va reda increderea de sine...
Trebuie sa arati lumii si interiorul, nu doar exteriorul. sper ca intelegi ce vreau sa zic. Daca te interiorizezi ajungi sa nu ai nici un prieten, decat pe tine insuti.
Trebuie sa devi o persoana mai sociabila, iti faci prieteni, castigand increderea celor din jur o vei castiga si pe cea in tine si incet vei avea si o relatie.