anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume! Am si eu o intrebare care cred ca foarte multi dintre noi ne-am pus-o candva,si poate cineva stie raspunsul :

De curand m-am indragostit de o fata de la mine din clasa,pur si simplu,ei bine... nu sunt eu cel mai frumos baiat din generatia mea,banuiesc ca sunt cam pe la mijloc,insa ea e printre cele mai frumoase,caci toti baietii intorc un pic capul dupa ea laughing,e diferenta si de inaltime,ca ea e cea mai mica de statura din clasa si eu cel mai inalt,btw, ideea principala e ca, ne cunoastem de 8 ani de zile si,cam sunt blocat in "Friend Zone", ma tot gandesc, ce as putea face sa fim impreuna laughing?

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Toată ziua vă îndrăgostiți de fete... dar de Eminescu, Bacovia, Marin Preda, draci de s-o lipi ceva.

PS: Spune-i!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Ar trebui să-ţi vezi de şcoală, nu de fete, lasă mai târziu iubitele dragule!
Te pup!

| HaLoGeNNN a răspuns:

Odata i-am zis la o fata ce simt pentru ea in a 6-a, dar a inceput sa ma placa prin a 8-a.

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Daca esti blocat in friend-zone, e foarte greu sa iesi. Nu vreau sa iti dau sperante, e chiar extrem de greu. Si tu mai ai o problema de atitudine: te crezi inferior ei. Afla ca nu esti. Si nici nu cred ca e nici pe departe atat de frumoasa precum zici tu, ci doar ti se pare, deoarece o placi. Ea, fiind prietena cu tine, are anumite interese(cum au prietenii intre ei). Nu vorbesc neaparat de interese materiale, pot fi si spiritule. De eemplu esti un partener bun de discutie, impartiti anumite chestii, etc. Ideea e ca tu, treptat sa tai din acele interese, sa le raresti pana cand nu ii vei mai oferi nimic, in calitate de prieten, iar apoi sa incerci sa o iei pe partea cealalta, sa ii marturisesti ca o placi ca femeie. Este foarte greu, dar nu imposibil. BAFTA!

| mafiotu00 a răspuns:

Spune-i ce crezi despre ea

| Kickstart a răspuns:

Pai ba, invit-o in oras la un suc ceva, dar sa fiti doar voi 2, sa o iei in brate, incearca sa o faci sa se simta bine, cand vorbeste cu tine fi foarte atent la ce zice, zambeste si sa nu te uit la formele ei (sani, fund si altele) uitate la fata ei dar nu exact in ochi, incearca sa ii admiri partile frumoase ale fetei, iti lasi incet privirea spre gat dar nu mai jos si cand faci asta sa te vada ca te uiti acolo si niciodata nu iti lua privirea de la ea dintr-o data, finutlaughing fetelor le plac mult florile si ciocolata, de preferat un trandafir rosu sa ii dai dar sa fie frumos trandafiru si fara spinirolling on the floor) dupa ce vorbiti asa mai serios cam o saptamana incearca sa ii bati apropouri si la un moment dat cand sunteti numa voi sarut-o pe obraz finut apoi mergi incet spre gura si gatalaughing)
Succes!