Mama mea!
Cum mama supararii ai reusit sa intri in asa belea?
Ca o iubesti de atata timp, inteleg ca te seaca la suflet, dar acum trebuie sa faci fata situatiei!
Va trebui sa faci doua lucruri:
1.Sa apari in fata lor ca si cand nu stii nimic,n-ai facut nimic,nu iti amintesti nimic,a vorbit gura fara tine,erai beat mort,nu se poate sa fii spus tu asa ceva,doar nu esti nebun,sa te miri singur de ce ai spus si sa ceri si alte amanunte cu ce-ai mai spus, ia, uite domnule ce face omul la betie!
2.Sa nu mai bei.Niciodata! Ca nu stii ce faci.
Daca varianta asta nu-ti convine si,de fapt,e solutia lasului,atunci,ia taurul de coarne.
Bineinteles,in afara de a-ti pierde prietenul,o poti pierde si pe ea,lucru care o sa te dispere complet.Ea poate ca-l iubeste pe prietenul tau si nu vrea sa aiba nimic cu tine,ce te faci atunci?
Deci, ori faci pe niznaiul, ori incepi razboiul...
Tu decizi.
E cam foarte complicat. Sfatul meu e sa te indepartezi de ei si sa-ti indrepti privirea catre alte orizonturi. E normal ca ea nu prea te-a lamurit deoarece, pe langa faptul ca erai ametit, ai socat probabil saraca fata sau dezgustat in cel mai rau caz. Acum depinde si de ea daca ti-a dat sperante vreodata. Insa sfatul meu ramane acelasi. E greu dar e cel mai sanatos.
O fi vreun semn ca vei fi cu ea, nu vreau sa te incurajez dar daca o iubesti asa mult poate intr-o zib te va iubi si ea de unde stii ca nu ii e scris sa fie cu tine si nu cu prietenul tau.
Spune-i ca erai beat si ca nu stiai ce faci
Si poate... date la ea sau ceva, eu sunt fata si stiu
Zii foarte simplu ca erai beat si cereti scuze si spune-i si prietenului tau ca erai beat sa nu creada ca e o gluma sau sa nu ii spuna ea.
Pwp pa:*
Parerea mea este ca sa-i zici ca ai glumit ca erai bat si nu stiu ce cas sa iesi baiat bun la urma ca nu te-ai bagat in relatia lor, dar problema e ca tu o iubesti si nu mai poti sai vezi inpreunna la asta cred ca nu poti face nimic ca daca ei se iubesc tu nu o sa poti face nimic imi pare rau
...si faza e ca ea a spus ca discutia asta ramane intre noi doi nu o sa i spuna lui asta dar probabil ca cel mai bine e sa ii spun ca am fost beat si am vorbit tampeni...iar mie sper sa imi treac
linarkfts întreabă: