| RoxanaNDK a întrebat:

Salut lume, hai sa va povestesc o întamplare.
E vorba de un coleg din clasa mea. Ne cunosteam din clasa 1. A avut vreo trei iubite pana acum (pe mine ma amuza chestia asta rolling on the floor) ) si mna. anul trecut s-a dat la colega noua si aia nu a vrut să fie cu el.
Dupa un an: nu stiu cum dar stau aproape de el cu banca si el gaseste pretexte sa ma atinga gen (pe umar, mana). Nu am dat asa mare importanta, dar am inceput anul asta sa vorbim si sa ne vedem foarte des. a inceput să-mi placa personalitatea lui, chiar era simpatic.
După o luna el a inceput sa devina foarte "dubios" în sensul bun. A inceput sa se joace cu parul meu, sa isi ridice prancenele si acum o zi a vrut sa ma sarute, cel putin asta cred eu ca urma sa se intample.
Era vineri, el statea in grup si vorbea, eu m-am asezat langa grupul lui si il ascultam uitamdu-ma in golrolling on the floor, el dupa ce și-a spus opinia a venit la mine, a dat de doua ori din sprancene si se apropia, apropia, apropia *=*, eu il impingeam (cred ca era instinctul si frica), nu a reusit sa ma sarute pentru ca a fost strigat de cei din grup si mna. vazand ca il imping a crezut ca nu vreau, dar eu chiar am vrut. (imi era frica ok?)

Intrebarea este: Ce credeti ca trebuie sa fac? Sa vorbesc cu el?

Vreau un raspuns complet, am povestit detaliat pentru un raspuns bun.

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

Semnalele pe care ti le da, indica faptul ca te place si poate inca nu incearca sa vorbeasca serios cu tine despre asta pentru ca nu e sigur de ceea ce simti tu pentru el. Cand aveti parte de un moment intre 4 ochi, intreaba-l "inocenta" tongue ce a vrut sa faca vineri cand s-a apropiat de tine. Daca e baiat destept va intelege ca nu l-ai fi intrebat asta daca nu-l placeai...si va face urmatorul pas. Sper doar sa fie serios si nu vreun "flusturatic" care incearca sa se pupe cu toate fetele dragute din clasa.

| RoxanaNDK explică (pentru wildthing):

Mersi mult! Asa o sa fac, poate chiar pe 14, cine stie happy

2 răspunsuri:
| ASDADA a răspuns:

Sa ****