anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut lume! Scuzati categoria, dar aceasta este cea mai frecventata si am nevoie de un raspuns urrrrgent.
Sa trec la subiect. Acum cateva zile, am venit de la una dintre cele mai bune prietene ale mele. Totul bine si frumos, pana cand imi spune ca la varsta de 13 ani fumeaza..sa mi pice fata. Sunt cu cativa ani mai mare decat ea si n am tras nici macar un fum!
Mi a precizat ca fumeaza odata la cateva luni, dar in seara aceea a fumat cateva tigari.
I-am spus sa se lase, si a spus ca oricum nu e dependenta si ca se lasa..sa o cred?
Eu le spun orice parintilor mei si na.mi e greu sa ascund de ei acest lucru
As vrea sa ma destainui mamei, dar daca mama ii va spune mamei ei, cele doua fiind prietene foarte bune? Daca se va intampla asta, pot spune pa pa prietenie..si stiu ca as suferi.
Voi ce ziceti sa fac? Va multumesc daca ati citit pana aici si PLSSSS RASPUNS URGENT!
Multumesc anticipat.

10 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Cand cineva iti spune ceva, frumos si elegant e sa nu sifonezi la toata lumea ceea ce ti-a spus.
Ce naiba, doar nu te apuci sa-i povestesti maica-ti tot ce fac sau nu fac prietenii tai?!? Iar daca o faci, ar fi bine sa te dezobisnuiesti. Mai ales ca din cate dai de inteles nici maica-ta nu prea stie sa isi tina gura si imprastie tot ce aude sau vede.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu este treaba ta, cu atât mai puţin a mamei tale. Şi dacă trage un fum la 6 luni nu înseamnă că o sa fie fumătoare. Acum o face doar din teribilism şi dacă află maică-sa şi îi face un megascandal, e posibil să aibă efect invers şi chiar să se apuce pe bune. Eu am încercat să pufăi pe la 7 ani. Nu m-am apucat niciodată de fumat pe bune.

| sweetangels a răspuns:

Vai ce perfecta esti tu si ce degradata ea laughing nu e bine ce face dar pe bune acum, pari genu ala de mironosita care paraste tot ce nu-i convine la maica-sa! genul asta de persoane sunt enervante. daca vrei sa-i faci un bine, mai intai incerci TU s-o convingi ca nu e ok. Daca situatia se agraveaza atunci poti sa ai o discutie cu maica-ta.

| cyupaku a răspuns:

Las-o in pace, paraciosule daca fumeaza doar tigari normale

| Yon1470 a răspuns:

Daca te respecti si esti suficient de inteligent sa-ti dai seama ca la 13 ani tigarile nu sunt bune si le consuma doar copiii scapati de sub control, te uiti dupa alta fata si o lasi sa fumeze in continuare!

| NRazvan a răspuns:

Respecta-ti prietena si tine secretul, chiar si fata de mama ta. Pana la urma este alegerea ei ce face iar tu ca si prieten nu o poti obliga sa faca sau sa nu faca ceva. Tu ca si prieten poti s-o sfatuiesti. Sa nu incurci sfatuitul cu batutul la cap, ii spui odata, de doua ori si gata. Este gresit ce face dar este alegerea ei.

| PopescuPopescu a răspuns:

Fumeaza ca sa se dea MARE pe langa tine. Ce esti papagal sa o parasti

| alexia6554 a răspuns:

Nu spune.

| Elenna431 a răspuns:

Nu spune!

| VloggeritaX a răspuns:

Eu zic sa o crezi pe prietena ta, si sa nu spui parintilor pentru ca iti poate afecta prietenia sau in cel mai rau caz mama ta o sa zica ca minti si de fapt tu fumezi