Cand cineva iti spune ceva, frumos si elegant e sa nu sifonezi la toata lumea ceea ce ti-a spus.
Ce naiba, doar nu te apuci sa-i povestesti maica-ti tot ce fac sau nu fac prietenii tai?!? Iar daca o faci, ar fi bine sa te dezobisnuiesti. Mai ales ca din cate dai de inteles nici maica-ta nu prea stie sa isi tina gura si imprastie tot ce aude sau vede.
Nu este treaba ta, cu atât mai puţin a mamei tale. Şi dacă trage un fum la 6 luni nu înseamnă că o sa fie fumătoare. Acum o face doar din teribilism şi dacă află maică-sa şi îi face un megascandal, e posibil să aibă efect invers şi chiar să se apuce pe bune. Eu am încercat să pufăi pe la 7 ani. Nu m-am apucat niciodată de fumat pe bune.
Vai ce perfecta esti tu si ce degradata ea nu e bine ce face dar pe bune acum, pari genu ala de mironosita care paraste tot ce nu-i convine la maica-sa! genul asta de persoane sunt enervante. daca vrei sa-i faci un bine, mai intai incerci TU s-o convingi ca nu e ok. Daca situatia se agraveaza atunci poti sa ai o discutie cu maica-ta.
Daca te respecti si esti suficient de inteligent sa-ti dai seama ca la 13 ani tigarile nu sunt bune si le consuma doar copiii scapati de sub control, te uiti dupa alta fata si o lasi sa fumeze in continuare!
Respecta-ti prietena si tine secretul, chiar si fata de mama ta. Pana la urma este alegerea ei ce face iar tu ca si prieten nu o poti obliga sa faca sau sa nu faca ceva. Tu ca si prieten poti s-o sfatuiesti. Sa nu incurci sfatuitul cu batutul la cap, ii spui odata, de doua ori si gata. Este gresit ce face dar este alegerea ei.
Eu zic sa o crezi pe prietena ta, si sa nu spui parintilor pentru ca iti poate afecta prietenia sau in cel mai rau caz mama ta o sa zica ca minti si de fapt tu fumezi