Dezvirginarea se face OBLIGATORIU cu prezervativ si tot restul actului sexual bafta
Pentru ea ar fi mult mai dureros fara prezervativ, asa ca nu are nici o logica sa incepi fara prezervativ (o va durea rau, va fi mai greu si exista si risc de sarcina). Ideea ta este una ciudata, bazata pe dorinta de a fi martor la o durere cat mai mare a ei, dar nu cred ca ar trebui sa o pui in practica.
Vad si raspunsuri gandite dar si tampenii pe aici. Cica sa dai o data tare si gata. )) Pai mai bine ii dai 2 pumni in gura si e anesteziata total, ii faci ce vrei dupa. Crede-ma ca vei sti ce sa faci cand vei fi langa ea, nu o sa existe inhibitii odata ce sunteti dezbracati si lipiti unul de celalalt, totul vine de la sine, o sa stii exact la momentul respectiv ce e de facut si cum. Cred ca e singurul moment din viata fiecaruia pentru care ne nastem pregatiti fara sa constientizam asta.
Daca tii la ea, ai incepe actul sexual cu prezervativ pentru ai face si ei placerea si a preveni o eventuala sarcina.
Numai cu prezervativ si foarte bine lubrifiata. exista lubrifiant special, gasesti in farmacii
Altfel risti sa se rupa balonul, problema intalnita si la unii,, baieti,, mai experimentati, care vor ca partenera sa fie mai stramta, risca fara lubrifiere..si poc!
Eu stiu ca dezvirginezi o fata fara prezervativ(o iei incet... dai o data tare si gata) iar dupa ti-l pui si continui cu el.