| HelpBoy a întrebat:

Salut lume vin si eu cu o problema la categoria dragoste si sex sper sa ma puteti ajuta...
Deci foarte curand o sa fac dragoste sa zic asa cu prietena mea.Eu am 19 ani iar ea 18
problema este ca ea este virgina. Eu nu mai sunt dar n-am facut-o niciodata cu o virgina. Intrebarea este sa o dezverginez fara prezervativ si apoi sa mi-l pun imd sau sa incep direct cu el? Ea nu prea ar vrea sa facem fara ii este cam frica...

Răspuns Câştigător
| Cobra1994 a răspuns:

Dezvirginarea se face OBLIGATORIU cu prezervativwinking si tot restul actului sexualwinking bafta

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pentru ea ar fi mult mai dureros fara prezervativ, asa ca nu are nici o logica sa incepi fara prezervativ (o va durea rau, va fi mai greu si exista si risc de sarcina). Ideea ta este una ciudata, bazata pe dorinta de a fi martor la o durere cat mai mare a ei, dar nu cred ca ar trebui sa o pui in practica.

| HelpBoy explică (pentru Brigaela):

Nuuu nu am o dorinta sa o vad ca sufera doar nu stiam... dar acum stiu ce am fr facut

| Brigaela a răspuns (pentru HelpBoy):

Daca te documentai cat de cat, ai fi aflat.

| macktk a răspuns:

Vad si raspunsuri gandite dar si tampenii pe aici. Cica sa dai o data tare si gata. laughing)) Pai mai bine ii dai 2 pumni in gura si e anesteziata total, ii faci ce vrei dupa. Crede-ma ca vei sti ce sa faci cand vei fi langa ea, nu o sa existe inhibitii odata ce sunteti dezbracati si lipiti unul de celalalt, totul vine de la sine, o sa stii exact la momentul respectiv ce e de facut si cum. Cred ca e singurul moment din viata fiecaruia pentru care ne nastem pregatiti fara sa constientizam asta.

| Emilian65 a răspuns:

Daca tii la ea, ai incepe actul sexual cu prezervativ pentru ai face si ei placerea si a preveni o eventuala sarcina.

| Miky1 a răspuns:

Numai cu prezervativ si foarte bine lubrifiata. exista lubrifiant special, gasesti in farmacii

| Miky1 a răspuns:

Altfel risti sa se rupa balonul, problema intalnita si la unii,, baieti,, mai experimentati, care vor ca partenera sa fie mai stramta, risca fara lubrifiere..si poc! laughing

| Riko_Richardo_1982 a răspuns:

Eu stiu ca dezvirginezi o fata fara prezervativ(o iei incet... dai o data tare si gata) iar dupa ti-l pui si continui cu el.