| Hellen456 a întrebat:

Salut lume vreau sa va spun despre un baiat care e mai mare ca mine cu 2 ani suntem in acelasi liceu mai avem unele ore comune ideea e ca el imi da de inteles ca ma place adica se uita la mine ore in sir si nu ca ma deranjeaza da nu stiu daca doar se joaca sau cauta ceva serios spre exemplu azi asteptam sa plec acasa si eram plictisita si incercam sa imi dau seama ce vrea de la mine mai exact si m-a vazut un prieten de a lui si s-a dus si a vorbit cu niste colege care nu ma prea halesc si sentimentu e reciproc probail a crezut ca ma dernajeaza da nu era sa ideea e ca nu stiu daca le-a zis ceva sa ma puna pe mine intr-o lumina proasta sau sa imi ia apararea pentru ca la plecare l-am vazut in spatele meu zambind cu prietenul lui, cand prietenul lui a zis ca a fost de fatada toata treaba deci la ce s-a referit? Mentionez cand sunt trista sau cand ma enervez si nu imi iese ceva il vad ca vrea sa vina la mine.

2 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Probabil ca te place, dar nu are curaj sa te abordeze. Tocmai de asta cred ca vrea ceva serios. Ai putea sa ii zambesti cand il vezi ca se uita, poate sa si intri in vorba cu el. Gaseste un pretext oarecare sa il faci sa te conduca acasa si lamuriti "problema" atunci.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca va cunoaste cel putin din vazute, lasa rusinea la o parte si fa tot posibilul sa-l abordezi intr-un moment in care este singur. Daca reusesti atunci va trebui sa-l intrebi in cel mai direct mod posibil : "" Spune-mi acum aici de fata, daca iti place de mine in asa masura incat sa doresti sa formam un cuplu"". Doar atat si nimic mai mult. In functie de raspunsul dat atunci... acolo pe loc, sigur iti vei da seama daca mai este cazul sau nu, sa mai ai si in continuare vise ori iluzii in privinta lui. Putin curaj si mult... Succes!