| proorocul a întrebat:

Salut lumea am si eu o problema. Imi place de o fata si as vrea sa incerc sa ies cu ea dar nu stiu ce sa-i zic si ce sa fac. nu prea ne invatim in acelasi cerc de prieteni si singura modalitate de a vb cu ea e facebook va rog ajutati-ma ca sa pot sa intru si eu cu ea in seama nu stiu ce sa-i spun si sunt putin timid.

5 răspunsuri:
| Glsukab a răspuns:

Cauta lucruri in comun cu ea daca nu sau poti incerca sa te ciocnesti accidental cu ea si din "greseala" sa ii iei ceva ce ii apartine dupa care vorbesti cu ea pe facebook si ii zici sa vina la o cofetarie sau undeva la un suc sa ii returnezi obiectul dupa care te bagi in vorba cu eawinking

| anylev3 a răspuns:

Eu zic sa incerci sa vorbesti cu ea pentru inceput pe facebook.Conversatie libera, ceva lejer.Vezi cum se poarta. Daca vezi ca tine la glumele tale sau poti purta o discutie cu ea, o poti invita la un suc ceva.Important e sa ai baza apoi totul vine de la sine. Sper ca te-am ajutat. Succeshappy

| neutrino a răspuns:

Spune-i pe facebook ceea ce doresti si poate te salveaza ea.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Spune-i sa iesiti intro seara sa va plimbati si mergeti la o cafenea si acolo poti vorbii mai multe cu ea iar timiditatea las-o deoparte pentru ca nu te ajuta la nimic. Daca esti timid nu ai cum sa o cuceresti deci fi deschis cu ea ca si cum v-ati cunoaste de mult. Baftawinking

| AncaAncu a răspuns:

Incepe cu un salut, dupa aceea intreab-o despre ea. Si dupa o conversatie lunga intra in actiune. Noroc!