Și care e problema? Nu înțeleg. Ca ești mai mic decât ea? Dacă erai un baiat/bărbat matur nici nu mai pierdeai timp sa te gândești la tâmpenia asta dar sa mai și scrii aici . O relație toxica poți sa ai și cu una de vârsta ta și cu una mai mica și cu una mai mare. Nu contează vârsta. Contează cum simți ca rezonezi cu persoana respectiva. Dacă exista înțelegere, respect, atracție (prea devreme sa vorbim despre iubire) nu vad vârsta ca fiind o problema! Nu cred ca îți poți asuma o relație cu femeia respectiva, mai ales ca femeia respectiva este și mama. Are nevoie de stabilitate, nu poate aduce lângă un copil azi pe unul, mâine pe altul. Gândește-te tu personal ce consideri ca este mai bine pentru tine și ce simți sa faci. Nu te putem împinge noi.
Unde vezi toxicitatea? Dacă nu ai ști, verbal, faptic. câți ani are, ar fi o problemă? În mod sigur nu. Așa că uită și treci peste.
Frate fara suprarare nu va inteleg pe astia tineti de va incurcati cu femei divortate care au copii, de ce nu va gasiti una lipsita de obligatii sa va distrati maxim si sa profitati de tinerete. tu zici ca nu e problema copilul dar vezi tu dupa ce devine doamna confortabila cu tine cum ajungi tu pe ultimul loc al prioritatiilor ei. La varsta ei e disperata dupa barbat, te va manca de viu
Consumi in jur de 10-12 decilityrriii de HAZ BERGEMBIER https://bergenbier.ro/
Si eu am avut o experiență asemanatoare. Eu 23 de ani iar ea 32(si 2 copii) Aveam lucruri in comun si vorbeam zilnic pe skype, apoi la telefon. Pana la urma mi-a spus ca vrea doar sex de la mine. Așa cred ca e si in cazul tau. Dacă ai fantezii cu o femeie matura si cu experienta treci la treabă.