| flyproject a întrebat:

Salut m-a chemat o fata in oras bine inteles am acceptat nu am facut pe mitocanu nu m-am dat la ea s-o prind bine intelegetii si a doua zii ma suna nu stiu ce colega de a ei ca sunt urat ca uitatea la tine etc...bine am injurat si i-am zis ca i dau pace ca nu are rost da asa se comportau ca la 10 ani si fete de liceu cls 9 ce ziceti? Funda:p plss

Răspuns Câştigător
| simona_3709 a răspuns:

Daca fata te-a chemat in oras inseama ca te place, sau ca simte ceva pentru tine.Crezi ca merita in situatia asta sa pui la suflet vorbele rele ale unei invidioase?
Raspuns: nu.
Lasa lumea sa vorbeasca, nu te mai agita si nu mai injura aiurealaughing
Daca tipa e clasa a 9a si nu a reusit sa se maturizeze e grav.
"Ca sunt urat ca uitatea la tine" astea sunt vorbe aruncate aiurea. Fiecare are dreptul la parere dar nu vad de ce te-ar afecta asta.
Nu toate persoanele din viata mea m-au considerat frumoasa si cu toate astea n-am inceput sa injur pe toata lumeahappy e parerea lor si sunt liberi sa si-o pastreze.
Atata timp cat tu te simti bine asa cum esti, atata timp cat tie iti place nu vad unde e problema?
lasa pustoaicele sa se maturizeze si tu treci mai departe peste ele happy cauta ceva mai bun :*
In legatura cu fata, daca o placi cu adevarat intoarcei invitatia :*
Sper ca te-am putut ajuta.Retine persoanele care te iubesc te plac asa cum esti: urat,chior,schiop, frumos, etc.
numa` bine :*

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Reduse mintal, proaste ca ele gasesti multe (ele fiind doar la misto cu baietii pe interes financiar).

| Zumbalaarebeca a răspuns:

Hmm foarte urat din partea ei eu zic ca nu are rost sa iti bati capul mai bine ca a aratat ce fel de fata fara caracter este nu trebuia sa isi lase prietena sa te jicneasca mai ales ca ea a fost cea care a vrut sa iesiti in oras.

| Elena1234456 a răspuns:

Cred ca au vrut doar sa rada de tine, sincer. Sau poate colega ei vrea sa te indeparteze de ea.Nu stiu, aici trebuie sa vorbesti cu ea.

| Dalila_1325 a răspuns:

Pai incerca sa te mai intalnesti cu tipa aia. si sa ii dai de inteles ca o placi :*

| Georgel_8971 a răspuns:

Sigur e geloasa laughing