| qieiqpalz a întrebat:

Salut, m-am bagat in seama cu o fata azi in parc, ea era cu catelul si m-am uitat cum se joaca vreo 5-10 minute dupa m-am dus la ea (inainte sa ma duc la ei, ea s-a ridicat sa plece) si-am vorbit dar face ca nu mai sta ..si am zis daca pot sa-i arunc lemnul si sa mi-l aduca ca asa se jucau ei 2 si a zis ca pot, am mai facut cateva glume, ea a zambit dar parea cam..nu stiu timida/speriata si dupa mi-a sunat telefonul si ea a plecat. Oare chiar se grabea? Sau am facut eu ceva gresit?

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Probabil s-a speriat puțin, nu știi la ce să te aștepți când te abordează un necunoscut

| CodrutElian1990 a răspuns:

Motivele sunt mai multe, dar sigur nu vroia sa aiba o discutie cu tine, discutie care i s-a parut ca nu este normala.
Nu, n-ai facut nimic rau, dar ea nu a vrut sa se bage in seama cu tine.
Stai linistit, nu este hartuire.

| ancaval a răspuns:

Poate fata e timidă, poate NU vrea să vorbească cu străinii. Sunt de partea ei. Pare o fată cu educație. Una vai de ea, accepta multe, și din prima.
Eu zic să ai răbdare cu ea și să o iei ușor, dacă vă mai întâlniți. Tu nu ai câine?

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AwGenetix a răspuns:

Dar ce te asteptai? neapărat să cadă pe spate ca te-ai bagat tu in seama?

daca pleci pe ideea asta, si sigur asa gândești altfel nu postai această idee, e grav.

data viitoare, cand mai faci gesturi de genul gândește-te la variante cum ar fi:
a) fata te place si pleci cu ea, pana la adanci bătrâneți. sau pana apare altul.
b) fata nu reacționează sau doar din bun simt, apoi pleacă si inseamna cea mai fericita situatie.
c) apare un iubit/tata/var/frate care iti pune gura langa urechi din gelozie sau doar pentru ca te-ai bagat in seama.

d) fata nu reactioneaza, dar esti vazut sau raportat curând vei fi cautat si bătut. adica un fel de varianta (c) întârziată.

acum, vatiantele (c) si (d) se despica in alte subvariante, dar nu mai contează care pe care.

rezumat: nu te mai baga in seama oricând si oriunde. risti chiar daca obții o varianta (a) sa te alegi cu o usuratica. o fata de calitate, iti va returna mereu (b).

mai târziu, poti fi acuzat de hartuire, dar deocamdată. succes.

daca te întrebi cum totusi vei cunoaște pe cineva. e simplu. trebuie doar sa observi o fata care se baga in seama cu tine. asta e tot ce poti face. restul sunt doar păreri de fițoși.

| qieiqpalz explică (pentru AwGenetix):

Ce hărțuirea prietene? eu nu voiam sa mi cada in brate eu voiam doar sa ne cunoastem

| AwGenetix a răspuns (pentru qieiqpalz):

Tot aia e. nu-mi pasă dacă tu nu pricepi asta. hartuire este momentul in care te bagi in seama cu cineva care nu dorește băgare ta in seama.

| qieiqpalz explică (pentru AwGenetix):

Pai eu am lasat o nu-i ca si cum am mers dupa ea chiar daca vorbeam la telefon.a plecat am plecat si eu

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru AwGenetix):

Mai citeste si te mai documenteaza ce este hartuire. Dupa tine, daca discuti cu cineva necunoscut este hartuire?

| AwGenetix a răspuns (pentru CodrutElian1990):

A nu se intelege ca imi comvine legile tampite. dar sa auzim ce spun: "hartuirea este situatia in care se manifesta un comportament nedorit cu conotatie sexuala, exprimat fizic, verbal sau nonverbal" - a se sublinia nedorit.

traducere: daca tu Xman ai brusc o atractie spre o Ywomen, si ea nu isi doreste atractia ta, iar tu ti-o manifesti in orice fel, nonverbal, verbal practic un comportament nedorit, esti pasibil de-a fi acuzat.

repet. mi se falfaie daca nu sunteti de acord, nici eu nu sunt de acord cu legislatia, dar la o adica exact asa ar fi, daca ar fi.

raman la ce-am spus. si e valabil pentru toti masculii feroce de pe-aici. nu va mai agitati in jurul fetelor. nu voi alegeti vreodata, ci ele. voi nu faceti decat sa incercati dar in realitate egal zero barat.

altceva nu mai spun pe tema asta.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru AwGenetix):

Nu vreau sa mai port polemica. Dar gresesti si ti-o spune cineva care cunoaste ce zice legea.

| AwGenetix a răspuns (pentru CodrutElian1990):

Bine. fie cum spuneți voi.

| Robloxx a răspuns (pentru AwGenetix):

Nu trebuie sa te gandesti la planuri a b si c doar sa o faci wtf