| Norbert97 a întrebat:

M-am certat acum doua luni cu o fata nu eram impreuna dar era indragostit deja de mine ne intelegeam foarte bine noapte mai mult vorbeam decat dormeam. Dar dintr-o data mi-a zis ca nu mai vrea sa ma vada parca s-a plictisit de mine apoi s-a indragostit de altcineva si la lasat si pe ala balta. Dar cu ala se intelege si acuma dar cu mine nu. Nu mai are incredere in mine dar nu i-am facut absolut nimic. Cand sunt la scoala se uite mereu la mine si nu inteleg de ce? Ce poate sa semne? Cand ma vede pe hol la scoala nici nu se mai uita la mine. Doar afara este ciudat ce se intampla ca se uita la mine afara. Ce idei aveti?

Răspuns Câştigător
| szivarvany a răspuns:

Trebuia sa i fi facut tu ceva de numai vrea sa auda de tine iar daca chiar nu e niciun motiv atunci ai noroc ca nu o mai ai prin preajma caci nimeni nu isi doreste persoane de genul dar ca sa te convingi cand se uita la u du-te acolo si intreab o lucruri banale gen:hei ce mai faci, mi se pare ca esti cam supararta in ultima vreme sau ca esti bine dispusa in ultima vreme etc...iti spun sigur ca o vei surprinde si fetelor le place asta

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Fata s-a indragostit de tine, si-a pierdut timpul cu tine si degeaba...Cum sa te mai inghita?

| grab a răspuns:

De ce nu esti tu baiat smecher sa o iei deoparte asa mai infipt si sa ii spui ce simti pentru ea si sa o rogi sa se hotarasca si ea ce vrea de la viata si de la tine implicit. apoi o sa vina ea cu un raspuns... cine stie ce e in capul lor?! bine ca pe noi mai mult ne intereseaza ce e sub haine... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar ca nici ea nu stie ce vrea.

| Hakuouki a răspuns:

Nu stii sa scrii. Folosesti cand nu este cazul cuvantul "indragostit". E normal ce s-a intamplat.

Răspuns utilizator avertizat
| TheRealDaniel a răspuns:

Cel mai bun sfat care-l poti primi este sa te duci sa vorbesti cu ea, afla ce a patit, asa sunt fetele, trec prin starile asta, este posibil sa se fi plictisit poate astepta de la tine sa faci primul pas, poate ai asteptat prea mult. In orice caz, du-te si vorbeste cu ea, numai prin comunicare vei rezolva asta.

| Norbert97 explică (pentru TheRealDaniel):

Am vorbit cu ea dar nu in fata cu ea ci pe FB. Dar mi-a si zis ca s-a plictisit de mine chestii gen dar ma oftica foarte mult faza asta ca se uita dupa mine in curte si nu inteleg de ce... Nu prea cred ca m-ai am sanse ceva...

| TheRealDaniel a răspuns (pentru Norbert97):

Daca ea ti-a spus tie asta in particular inseamna ca nu mai sanse, eu iti recomand sa o uiti si sa treci mai departe, poti fi fericit si fara ea. poate se uita si ea asa, nu trebuie neaparat un motiv pentru asta.

| Norbert97 explică (pentru TheRealDaniel):

Am inteles pacat de ea sad Mersi mult nici nu ma m-ai saluta absolut nimic la scoala nici like-uri nu imi da pe FB nimic...