| eusunttheodorath a întrebat:

Salut:* m am combinat cu un tip la bal si acum vrea sa ma sarute...imi place de el dar vreau sa mentionez ca este primul meu prieten, dar nici nu vreau sa ii zic ca nu mai sarutat pe nimeni pana acum avand in vedere ca el isi doreste asta mult! Ce sa fac? Cum sa reactionez maine la scoala?

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

De ce sa nu ii spui? Cati ani ai? Mi se pare cel mai frumos lucru sa fiti deschisi intr-o relatie, sa spuneti tot ce va deranjeaza sau va place unul la altul. Nu trebuie sa faci o mare problema din asta, te poate invata sa saruti

| Danysan a răspuns:

Poarta-te natural si invatati amandoi, asa se face.Ce crezi ca el e prea tare la asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate si tu esti prima prietena pentru el, cine stie. Nu te teme, cineva trebuie sa fie primul, nu te nasti invatata cum nimeni nu se naste. Nu-i nicio jena sa-i spui ca n-ai mai sarutat pe nimeni pana acum.
Daca va incerca sa te sarute maine la scoala nu il evita, fa ce simti.

Cati ani ai? Daca nu-s prea indiscret.

| bigmoose99 a răspuns:

Si eu am o iubita care mi-a spus pe fata ca nu a mai sarutat pe nimeni pana acum...se descurajase crezand ca o sa ma despart de ea din acest motiv, dar eu i-am inteles problema si nu mam suparat...am invatat-o cateva chestii si acum nu mai are nici o problema in a ma saruta big grin