| Alibababoy a întrebat:

Salut, m-am culcat cu iubita mea, ea susține ca a fost virgina, in ultima zi de menstruație am încercat-o nu am reușit nimic datorită faptului ca nu a putut, când s-a ridicat i-a curs o picătura si m-a întrebat ce poate fi, am negat iar a doua zi s-a întâmplat, a sângerat, doar ca sângele a fost de o culoare mai spre maro, nu chiar roșu deschis, eu când mi-am dat drumul, mi-am dat pe ea si după al 2 le-a număr in ea si a curs. Probabil de asta a fost de o culoare mai așa, m-am gandit eu, ajutați-ma si spuneți-mi ce părere aveți, mersi ❤️

9 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Ai incercat-o... sa inteleg ca ai facut pe ginecologul sa verifici himenul? Pai daca ai asa cunostinte, la ce ne mai intrebi pe noi? A, ai incercat-o direct cu obiectul muncii, dar nu stii despre prezervativ, preludiu si ca prima oara e mai dificil pentru fete, ca trebuie sa fii foarte gentil, rabdator ( de fapt asa trebuie sa fii mereu, hiar si cand vre hard, nu o dai de toti peretii, trebuie sa ai grija acolo jos).

Probabil prima oara nu ai penetrat-o suficient si a II-a oara a mers, iar ea e la fel ca tine, total e cunoascatoare a ceea ce face. Poate ca prima oara a fost doar ceva de la menstruatie, ziceai ca a fost ultima zi, iar a II-a zi sa fi fost de la ruprea himenului.

Incerca sa nu mai uiti de prezervativ, la cat de pierduti in spatiu sunteti, un copil v-ar mai lipsi!

| darrio2007 a răspuns:

Te-a pacalit ca ar fi fost virgina dar sangele spre maro, era de la menstruatie. Desteapta fata!

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Părerea mea e că sunteți doi copii fără minte, cunoștințe sau măcar instinct de conservare. Da' vă apucarăți de sex, că așa fac oamenii mari, nu?
Ptiu!

| helpforyou a răspuns:

Cu ce vrei sa fii ajutat? Nu ai spus nimic clar, esti nesigur pe virginitatea iubitei sau pe factul ca ai lasat-o posibil gravida?

| iulia0514 a răspuns:

Nu înțeleg nimic! Ai penetrat-o sau nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa menstruezi pe mine daca vrei... Haide sa vorbim aici: https://discord.gg/MZKNh82q

| Alina0124 a răspuns:

Dezvirginarea nu înseamnă neapărat sânge, poți să fii virgină iar la primul contact sexual să nu curgă deloc sânge. Iar dacă se întâmplă să curgă nu e neapărat roșu deschis, sângele în contact cu oxigenul se înnegrește.

| Gugustelut a răspuns:

Maro zici? Sigur n-ai gresit gaura?