| Danny010198 a întrebat:

M-am despărțit pe 5 decembrie de iubita mea, nu mai doream sa o fac sa sufere lângă mine, deoarece eu sunt homosexual si nu mai suportam sa o vad ca suferă, crede ca nuo iubesc, ca am pe alta, etc. De Craciun insa am cunoscut o tipa pe internet, era dornica sa ma ajute in problema mea si mi-a mărturisit ca si ea este lesbiana, am vorbit pe mmese, la telefon apoi a doua zi am si ieșit la o plimbare. Am discutat multe despre viața de gay, despre piedicile ce ne sunt puse la tot pasul, despre parinți care nu ne înțeleg deloc, etc... Pana la urma mi-a propus sa ne comportam ca un cuplu, ca sa ne ascundem orientarea si sa putem sa parem normali in fata prietenilor. Desi mi-a părut o idee stupida, acum doua zile am acceptat, si acum am o relație de fațada cu ea. Problema mea vine insa din faptul ca ma sufoca efectiv, nu prea îmi lăsa spatiu deloc, si vb urat despre toți băieții gay pe care ii cunosc pe internet. Si ma săruta des, ma atinge, sincer sa fiu încep sa ma îndoiesc de orientarea ei sexuala. As vrea sa rup legătură cu ea, dar totuși este singura persoana cu care pot vorbi așa de deschis.ce ar trebui sa fac? Chiar incepuse m sa ma obișnuiesc sa am cu cine vorbi deschis orice.

14 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

Te-ai gandit ca poate ei ii place sa se joace cu morcovul. Poate are chef de o salata si tu nu ii dai ingredientul. Nu fi asa sigur ca e lesby. Despre cine vorbeste urat? Care baieti? Hotarati-va odata ce sunteti ca ma bagati in ceata. Ea vorbeste asa despre ei fiindca ii considera egali sau mai prejos ca ea, asa ca intre fetite! Acuma ciufulste-i fetei veverita daca tot trage de tine.

| Lawliet14 a răspuns:

Ea este bi. Dar cum ai devenit tu gay, asa ca fapt divers?

| grab a răspuns:

Baga-te in ghips vreo 4 saptamani si zici ca nu poti sa te misti deloc, sa te lase un pic sa iti revii big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema la tine este orientarea.Ea pare mai mult bi. Acum nu te forteaza nimeni sa ramai cu ea.Dar ar fi cea mai buna solutie.

| TanteMarianne a răspuns:

Eu zic sa faci asa ma baiatule :
spune-i ca te sufoca un pic cam mult, dar totusi ca ramaneti impreuna si gata balamucul!

Răspuns utilizator avertizat
| HeadShoot32 a răspuns:

Eu as zice sa iti lese putin spatiu, adica sa nu te mai bata atat la cap. In rest, problema cu ea e ca poate e bi. Incearca sa rezolvi asta frumos, sa nu o faci sa inteleaga ceva gresit.