In primul rand trebuie sa afli si sa intelegi de ce spune ca nu poate sa te ierte.Numai asa ajungi la sufletul ei, aratandu-i sa ii intelegi punctul de vedere. Personal nu cred in termenul de "amic " cand inainte a fost relatie, nu ai cum sa faci asta... dupa ce imparti atatea sa te prefaci sa esti doar prieten. Eu zic ca orice om greseste, dar cel care vede unde a gresit, accepta si recunoaste ca a gresit are sanse sa fie iertat. Ofera-i un pic de spatiu, dar nu sa nu mai vorbesti cu ea, ii poti da un sms pe zi incare sa ii intaresti ideea ca esti acolo si nu pleci nicaieri pentru ca o vrei. iar cand ea va decide sa iti raspunda, incerci sa vorbesti cu ea, sa nu pui in fata din start ca ea greseste, pentru ca si tu ai partea ta de vina daca s-a ajuns la despartire si e cazul sa iti asumi ce faci. spune-i ca iti pare rau in situatia in care ai ranit-o, spune-i privind-o cat o iubesti si cat vrei sa luptti pentru voi si ce insemna ea pentru tine.Usor nu este dar se merita fiecare efort, ofera-i timp, ofera-ti timp si cauta sa repari ce ai stricat, apoi veti vedea impreuna care e solutia.
Continua sa vorbesti cu ea da nu in calitate de iubit ci in calitate de prieten iar cu timpul o sa vezi ca te va ierta si poate ve'ti fi din nou impreuna.
P. S: nu o lua din prima cu intrebarea de ce nu ma poti ierta sau cu ce am gresit sau chestii de genu las'o un timp dupa puteti avea o discutie deschisa
Daca o iubesti enorm de ce ai dezamagit-o? Depinde de felul ei de a fi..las-o sa se gandeasca cateva zile dar arata-i ca inca tii la ea. Da-i cateva mesaje dragute spune-i cat iti pare de rau..etc:d.good luck
Atunci exista 2 variante:sa o lasi sa isi dea ea seama ca o iubesti si sa se intoarca la tine.Nu trebuie sa o presezi poate de asta nu a vrut.
Sau sa te gandeste serios sa treci peste. Daca te lasa sa suferi si sa te umilesti inseamna ca nu te iubeste.Imi pare rau sa spun asta. dar timpul o sa le rezolve pe toate.
Acorda`i cateva zile, poate se mai calmeaza, insa daca raspunsul e tot negativ si ne vrea sa fie din nou cu tine, demonstreaza ca o respecti si las`o in pace. Nu o sufoca si ai sa vezi ca o sa fie bine pentru amandoi
Sper ca te-am ajutat!
Nu cred ca o iubesti, mai bine ia o pauza si daca ea o sa te caute considera ca esti un om fericit
Sincer depinde cu ce iai gresit sincer lasa un pic timpul sa treaca iar apoi incearca sa vorbesti cu ea, incearca sa ii recastigi increderea prin fapte acum depinde fiecare de caracter eu iti urez multa bafta si sper sa va impacati.