Tu esti doar pansamentu lui, nu iti dai seama, ca dk te ar iubi, ar fi cu u, si nu cu ea!
Probabil că el stă cu acea fată doar din ambiție... Și poate fetele la el sunt ca niște trofee
Poate doar te folosestecand tipa il lasa, vine repede la u mai bine ai scapa d el
Probabil vrea sa o faca geloasa cu tine. Eu zic sa nu te lasi influentata de asta:*. Gaseste-ti si tu pe altcineva>
Sau poate ca tine mai mult la tine si sta cu ea doar pentru ca ea il obliga sau are bani si lui ii convine. Poate ca el inca mai vrea sa fie cu tine dar e prea tarziu si acum regreta. Nu cred ca va mai dura asa mult relatia lui cu fata aia. Sau cand se cearta cu actuala prietena te suna pe tine ca sa o faca geloasa pe ea.
Excludem gelozia ta, care este de fapt, este evidenta si pentru el, si el ce sa faca... mielul bland suge de la 2 oi; toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz. Daca ti iti convinde sitiuatia, e ok. Totul o sa mearga asa (indiferent de ce zicem noi) pana ai sa iti gasesti pe cineva, sau o sa ti se urasca sa fiti 3 in pat.
Bună.
Cumva lași impresia că ești "schimbul 2"?
Nu te uita în trecut, trăiește prezentul.
Pa, pa.
Uff... draga imi pare rau dar o sa te indispun putin.
Am avut o astfel de situatsie, si sa stii ca la nimic bun nu aduce, dupa asta v-ei suferi enorm, plus sa stii ca cand se impaka cu acea prietena a "lui" la sigur ca ii spune ca te-a sunat shii pare rau, mai bine renuntsa la el eu am suferit asa 2 ani de zile...nu face...sincer!
Pai tu esti de rezerva nu ti-ai dat seama? Pe ea o iubeste categoric, altfel nu ar sta cu ea.
Tu esti umarul pe care plange, saracul de el
In locul tau l-as lua la suturi
AlexEjmecheru întreabă: