anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am gandit sa deschid si eu un subiect in categoria asta cu urmatoarea intrebare : Voi cu ce replici dati de inteles (mai indirect asa) ca aveti chef de putina "zbenguiala"? Fara a fi cuplat inca cu pers respectiva dar stiind mai mult ca sigur ca ar fi de acord cu asa ceva.

10 răspunsuri:
| serendipity8300 a răspuns:

Un clasic te vreau acum.

| raluk27 a răspuns:

Hmm..depinde cum vrei sa sune: a gluma sau a ceva sexy?happy

| dgeko a răspuns (pentru raluk27):

Mai mult ca o gluma

| raluk27 a răspuns (pentru dgeko):

Hai sa ne jucam de-a camionul si garajul/de-a veverita si scorbura/vreau sa duc busteanul la gater etc. Mai vrei?laughing

Suntem cumva la gradinita? laughing

Acum pe bune, cred ca e suficient sa ajungeti singuri undeva, ca va intelege cu siguranta "mesajul"winking

Stai putin ca nu m-ai inteles...Eu nu ceream sfaturi acum, eram doar curios de ce replici folosesc altii/altele, asa ca tot vine sfarsitul acum si poate nu am apucat sa le cunosc pe toate laughing

Mai, cred ca in general se recurge la "the body language" thinking Bine, poti folosi libidinosenii gen: vreau sa te tin in brate, sa te sarut, sa te mangai etc. Sau alte metode mai putin politicoase. Depinde.Dar cred ca atunci cand exista atractie, cuvintele nu isi mai au rostulhappy

| dgeko a răspuns:

E clar, n-ai cu cine discuta

| Woodenpints91 a răspuns (pentru dgeko):

Da, când cineva întreaba pe net de replici pentru coţăială, după care probabil îşi dă seama cât de penibilă este întrebarea şi o şterge să nu se facă în continuare de râs....chiar n-ai cu cine discuta.