Of...discuta despre ce pasiuni aveti.ce planuri aveti.ce va place..filme, muzica, prieteni, familie, scoala... orice.
Intai intreab-o daca o deranjezi. apoi incepe sa o intrebi de una de alta. ce parere are despre tine. tot va veni de la sine. iti garantez. succes :*
Mda, cam ceva asemanator am patit si eu Nu prea gasesc subiecte dar poate nici nu vreau sa mi-o pun prea mult la suflet pentru ca peste 8 luni ma mut din oras, zii ca o adori si vezi cum reactioneaza apoi o sa mearga totul
Pai o poti intreba: 1.cum te cheama? 2.Cati ani ai? (dar astea le sti din cate am inteles) 3. Ce culori iti plac? 4. Filmul tau preferat este? 5. Ce Hobby-uri ai? 6.Ce gen de baieti iti plac? 7.Ai prieten? (daca si tie iti place de ea) 8. Daca nu are prieten ii spui: Si nu ai vrea sa ai? 9.Ce muzica iti place? 10.Care este melodia ta favorita? Iar atunci poti face rost de niste poze cu ea, Si poti face un videoclip in care sa apara poze cu ea si cu tine, si melodia ei preferata pe fundal. Sper ca te-am ajutat!
papusicadragutica123456 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: