| julyen a întrebat:

Salut m am imprietenit cu o fata la o petrecere si am auzit de la un prieten care a vb cu ea ca eu as fi dragut... bun am vb de vreo 2-3 ori cu ea pe mess insa as vrea sa stiu niste subiecte care ar interesao. adica am vb cu ea numai
eu: cf?
ea: bine uh cf?
eu: bine
si as vrea sa stiu mai multe subiecte de discutie care ar putea o interesa si sa o faca pe ea sa ma sufoce cu intrebari..etc
ps ea are cam 17 ani asa si e o tipa sociabila. astept raspunsuri. multumesc mult

4 răspunsuri:
| Vix999 a răspuns:

Of...discuta despre ce pasiuni aveti.ce planuri aveti.ce va place..filme, muzica, prieteni, familie, scoala... orice.

| xutza a răspuns:

Intai intreab-o daca o deranjezi. apoi incepe sa o intrebi de una de alta. ce parere are despre tine. tot va veni de la sine. iti garantez. succes :*

| k4Zy a răspuns:

Mda, cam ceva asemanator am patit si euhappy Nu prea gasesc subiecte dar poate nici nu vreau sa mi-o pun prea mult la suflet pentru ca peste 8 luni ma mut din orasbig grin, zii ca o adori si vezi cum reactioneaza apoi o sa mearga totulbig grin

| InghetataVerde a răspuns:

Pai o poti intreba: 1.cum te cheama? 2.Cati ani ai? (dar astea le sti din cate am inteles) 3. Ce culori iti plac? 4. Filmul tau preferat este? 5. Ce Hobby-uri ai? 6.Ce gen de baieti iti plac? 7.Ai prieten? (daca si tie iti place de ea) 8. Daca nu are prieten ii spui: Si nu ai vrea sa ai? 9.Ce muzica iti place? 10.Care este melodia ta favorita? Iar atunci poti face rost de niste poze cu ea, Si poti face un videoclip in care sa apara poze cu ea si cu tine, si melodia ei preferata pe fundal. Sper ca te-am ajutathappy!