Trebuie sa iti faci prietena! Sau sa fii sustinut de prieteni. Sau de familie/si de familie. Uite, ai putea vorbi si cu parintii tai sau macar cu unul. Exista si psihologul scolii! Risti sa dai in depresie.
Daca de pe acum esti devastat....stai sa vezi cand vei avea o relatie mai de lunga durata cu alta iar ea iti va da papucii pentru un incult care nu stie altceva in afara de manele si sa fie bad boy... Doamne ajuta sa nu ai parte de asta. Fii indiferent Cand iti amintesti de ea, gandeste-te brusc la cu totu altceva, o sa treaca inainte sa-ti dai seama. Da, stiu ca-s sfaturi banale si le-ai auzit probabil de mii de ori si ti se par o prostie, pentru ca nu vezi altceva in afara de durere momentan, dar am avut si eu varsta ta si gandeam la fel atunci, acum le dau dreptate tuturor care mi-au zis: o sa-ti treaca, o sa razi cand iti vei aminti :-J
Pfff te inteleg. o sa treaca in timp. daca vrei sa treaca mai repede apuca-te de un sport. stiu ca pare ciudat dar iti spun ca o sa iti ridice moralul. Stiu ca esti terminat. eu cand am iubit prima data si nu m-a vrut aveam senzatia ca nu mai am pentru ce sa traiesc. si ma durea rau sufetul. crede-ma esti mai puternic decat crezi. daca nu trece sentimentul asta ia bicicleta si pedaleaza o ora sa vezi pe urma cum te relaxeaza. Succes!
O sa gasesti si tu pe cineva.
Vezi tu noi astea care punem suflet in ceva. suntem luati de prosti!
Asa este! Crede-ma, te inteleg foarte bine, si eu sunt asa. Iti urez mult succes cu fetele!