| DuDy002 a întrebat:

M-am indragostit de o fata pe care la inceput o consideram o urata dar nu stiu cum.De fiecare data cand trec pe langa ea imi bate inima mai repede si mai tare...cam ciudat cred, problema e ca nu vreau sa mai am aceasta atractie de ea dar nu stiu cum sa ma las. Ce imi sugerati?

Răspuns Câştigător
| Cigarettă a răspuns:

Dacă ai început să ţi la ea, e cam greu.
Mi s-a întâmplat şi mie[ sunt fată] să mă "îndrăgostesc" de persoana pe care abia o suportam s-o văd şi totuşi m-am îndrăgostit de ea...
Încearcă să laşi "fieţele" la o parte. Dă-i o şansă, desigur dacă şi ea simte ceva. Vorba aia: Nu judeca un om după înfăţişare, sufletul e tot ce conteazăwinking

| DuDy002 explică (pentru Cigarettă):

Ea are suflet bun dar niciodata nu credeam sa o sa-mi placa de ea si totusi acum nu mi se mai pare urata dar inainte sa ma indragostesc era pff, parca mor cand trece pe langa mine simt ca sare inima din mine.

4 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cat de urata poate fi? Apropie-te de ea, poate ai noroc si gasesti ceva naspa la ea, si iti trece laughing

| neutrino a răspuns:

Inima cere, capul selecteaza!

| gabriel6426 a răspuns:

Pur si simlu vorbeste cu alte fete mai des, si inima ta va uita de ea. evita pentru o perioada sa mai treci pe langa ea.