| kokos07 a întrebat:

M-am indragostit de un baiat de cateva luni, problema este ca el are prietena si desi m-am cam bagat in relatia lor am stat cu el cateva zile si nu stiu ce sa mai fac pentru ca el si in ziua de azi ma suna.Help

4 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Asta e, acum daca ai facut-o trebuie sa o duci pana la capat. E simplu oricum, baiatul ala s-a indragostit de tine, deci relatia lor nu mai are cum sa mearga, tu de el, deci daca o sa te opreasca constiinta zicand ca nu e bine atunci o sa suferiti amandoi. Cel mai bine pentru tine si pentru el este sa ii raspunzi, sa vorbiti despre sentimentele voastre si vezi cat de mult iti place. Poate afli mai tarziu un secret sinistru care te va ingrozi si vei regreta ziua in care te-ai nas...ops scuze m-a luat mintea pe dinainte happy have fun

| neutrino a răspuns:

Nu prea e ortodox ceea ce ai facut, probabil nici tu nu ai fi bucuroasa sa intre cineva peste tine. Dar e sanatos. Crezi ca daca vei fi cu acest baiat, nu-ti va da la fel papucii daca apare a treia fata?

| UrbanGurlx a răspuns:

Nu trebuia sa te bagi. Daca nu iti mai convine ce se intampla, spune-i pe fata. Daca iti convine. las-o balta, are prietena.

| ema2503 a răspuns:

Trebuie ineaparat sa vorbesti cu el si sa pui punctul pe ''i''.Sa se decida, ori te vrea pe tine ori pe cealalta fata.Bafta.