Prea multa frica, in timp ce ea si-a exprimat speranta cu "data viitoare". Cred ca ai putea sa mergi direct si s-o apuci de mina fara probleme.Ar merge cu tine oriunde vei dori.Singura problema este la tine ca inca nu esti hotarit.
Ar trebui sa vorbesti cuea, noua fetelor ne place asta la un baiat.Nu trebuie sa-ti fie frica.Si da, pentru intrebarea de mai sus, vrea sa va mai reintalniti. Daca vrei e un mod de a spune as vrea sa mai vorbim.Nu trebuie sa-ti fie frica sa vorbesti cu ea pe FB, mai alea ca nu esti fata in fata cu ea.Stai calm, si incearca sa vorbesti azi cu ea. Daca vezi ca lucrurile merg bine, ai putea vorbi cu ea si in urmatoarele zile, si gaa fiind pregatit terenul poti sa o intrebi daca vrea sa mai iesiti la un suc.Totul e sa ai incredere in tine.Bafta
Azi am bagat-o in seama, iar ea nici macar nu mi-a raspuns, a iesit de pe fb, a intrat iar si tot nu m-a bagat in seama. deci nu stiu ce sa cred, ma place sau nu?
Poate ii plac persoanele mai directe.Cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea fata in fata.E singurul lucru pe care il mai poti face.