| George0197 a întrebat:

Salut! M-am indragostit foarte rau de o fata pe internet.Si acum nu stiu cum sa fac sa-mi iau gandul de la ea.Stiu ca cu intrebarea anterioara v-am spus ca nu am reusit sa-mi fac prietena.Am invitat-o la un date si si m-a refuzat pe niste motive penibile.Faza este ca acum sufar foarte rau cred ca este dagoste neimpartasita. Faza este ca ne-am cunoscut intr-un mediu mai profesional pe internet adica era couch si...mi-am dat seama ca-mi place de ea.Acum nu mai vorbim deloc.

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu te-ai indragostit, ci ai format o obsesie.
Instaleaza-ti Tinder, Badoo, fa-ti cont pe ele si pe Facebook Dating. Acolo se agata, nu unde ai incercat tu.

| dullcat a răspuns:

Buna.Motivele alea penibile erau justificate, cel mai probabil. Faptul ca nu doresti sa le accepti si ai tu o problema e alta mancare de peste.Incearca sa intelegi si sa faci pace cu ce s-a intamplat.Cand esti refuzat e de bun simt sa te retragi elegant si atat, pe cand tu pare ca o iei personal? Nu-i sanatos deloc pentru minte si suflet, grija mare unde te duci cu astfel de mentalitate.Vei mai avea ocazia pe viitor sa intalnesti si alte fete, ai incredere!

| lpavel a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate, la asta nu te-ai gandit? N-o mai urmari pe net, incearca sa nu te mai igandesti la ea, ocupa-ti timpul cu altceva si cu timpul o vei uita!
Totul depinde de tine daca vrei s-o uiti sau nu!
Indreapta-ti atentia catre alte fete, asta te va ajuta mult s-o uiti mai repede!
Si apropo: vorbeste dracu romaneste ca sa te inteleaga toti!

| vasileparnaie a răspuns:

Da frate parca ti-am recomandat sa te duci la spitalu de nebuni acum 3 postari

| Alexandru1111199 a răspuns:

Asta e viata, toti barbatii am experimentat asta happy, te doare sufletu o saptamana, 2 saptamani, 3 saptamani dupa gata.