Esti un pro_st daca tu consideri ca se merita sa mori pentru o pa*asuta. aia face ce vrea din tine te distruge iar tu in loc sai dai papucii recurgi la gesturi de acest fel PENI_BILL
Deci nu stiu c termometru ai dar sa stii ca nu cred ca ai baut mercur ti-au vandut alceva. in locul tau as merge la opc sa l fac reclamatie . sau poate ca p tine t afecteaza in alt mod din cate vad nu stii sa scrii si nici sa t exprimi corect. deci mai rau de atat nu ajungi
Crek esti nebun la kp...cum sa bei mercurul mah...
Grija mare si mergi la doctor...
Mananca multe mere
Consumul de mere favorizeaza eliminarea mercurului din organism
Cum ma sa te omori pentru cineva care nu te merita?
O asta-i mortu ala de la cimitir.are si net spune-i Lui Dumnezeu salutari din partea mea
Yo cred ca ai inceurcat termomentrele ai baut din cel cu alcool nu cel cu mercur
Foarte interesant... o intrebare foarte stupida.Fii sigur ca noi te credem 100%.
Am eu o explicatie logica: fiindca mercurul omoara oameni destepti nu pe cei cu creier care sta de decorlasa prostiile astea si citeste mult poate vei invata si sa scrii
Si apropo se scrie:enervat, dintr-un, m-am. tu nu stii sa scrii? la toate intrebarile tale ai scris multe cuvinte gresit
De ce toate intrebarile tale sunt despre metode de sinucidere?!?!?! Ori ai probleme psihice grave ori nu ai ce face si pui intrebari fara sens pe acest site. Si varianta corecta de la ''inervet'' este ''enervat'', si se scrie ''dintr-un''! Macar invata sa scrii, sa ne demonstrezi ca iti folosesti neuronii si macar fa misto de altii intr-un mod inteligent
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: