| slowmotionbro a întrebat:

Salut.
M-am inprietenit cu o fata, de 1 zi,iar astazi m-a intrebat daca mai sunt virgin si ce marime are penisul meu,i-am spus adevarul, sunt virgin, Dar la marimea penisului nu i-am spus cat am findca nu stiu care ar fi marimea potrivita a penisului la 13 ani.
Ok, Acum intrebarilehappy
1.Ce marime ar trebui sa aiba penisul la 13 ani?
2.Este normal sa ma intrebe daca sunt virgin si marimea penisului dupa doar 1 zi?

9 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

1.10-15cm...zic aporximativ...
2.nu prea e normal, mai ales la 13 anilaughing)
dar, e la moda in ziua de azi...asa ca daca o sa ajungi sa faci sex cu ea, sa ai prezervativ...bafta

| DeeaMarry a răspuns:

2. Nu, nu e deloc normal. Fata aia e o disperata.

| Azµre a răspuns (pentru DeeaMarry):

Sau face parte intr-un din categoriile mentionate de mine

| blamefire a răspuns:

Fratee...ai 13 ani. mai usor cu sexul. sper sa nu te superi pe mine, dar fata e cu tine pentru ca vrea friki friki...sau poate nu. vedeti-va de iesit..nu de altceva.
sfatul meu. sper sa fie ok

| Azµre a răspuns:

1) Marimea variaza de la individ la individ la unii se dezvolta de mici la altii mai tarziul. Deci prin urmare tu la 13 ani o poti avea de 8 cm sau de 13 cm depinde! Media normala este de 11, 5-13.5 Cm, asta conteaza mai putin, ca sa stii cat ai pune rigla pe ea de la baza la varf si o masori.
2)Nu este normal ori face misto de tine vrea sa rada in particular cu prietenele ei! Ori e o ninfomana ceea ce nu cred pentru ca mai mult ca sigur si ea are 13 ani si n-as vedeao, ori este atat de proasta incat face selectia "naturala a masculului" dupa barbatia sa! Colac peste pupaza nu e normal sa te intrebe asa ceva! Dar tineretu din ziua de azi nu ma mira nimic.
3) Bafta! Dar nu la sex! Cel putin nu acum!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.10m
2.dupa 1 zi de ce?happypoa` sa te intrebe si dupa 1 sec. orice-i trece prin cap...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.10m
2.dupa 1 zi de ce? de prietenie?happypoa` sa te intrebe si dupa 1 sec. orice-i trece prin cap...happy

| Lucian091999 a răspuns:

Sunt de acord cu blamefire

| UsernameInexistent a răspuns:

Griffo fata asta-i nimfo.laughing