| GinglindSummer a întrebat:

M-am intilnit cu un baiat cu ceva timp in urma si prietenul lui e cu mine in scoala."Nu ne cunoastem ". Mama ii este profa de romana.Mereu cind ma vede imi zimbeste, odata chiar a intrat in vorba) Imi place de el cu toate ca e cam neserios.Un timp imi vizita des profilul ...si acum imi zimbeste si se saluta uneori.Chiar cind e cu prietenii, odata unul dintre ei a vazut ca ma uit la el si a zis tare ca adica il seduc si a risbig grin. insa el nu a ris ) Ma gindesc ce sa fac? Cum sa fiu? Imi place de el, dar nu stiu. prin scoala ne vedem asa din mers ..adica nu avem ocazia sa comunicam. daca vizitam profilele doar votam poze si gata.Ce sa fac? IMi dati ceva sfaturi va rog? Nu sti, ma cam tem sa-i scriu sau ceva de genul pentru ca il cunosc rau si nu as vrea ca mai tirziu sa zica cuiva si sa faca din asta o gluma)

1 răspuns:
| jesikka a răspuns:

Crede-ma sunt in aceeasi perioada ca tine si ma tot gandesc dar un sfat prietenesc pe care si eu il paractic de la o perioada astept sa ma bage in seama sau trimit un prieten care il cunoaste sa afle ce parerea are despre mine sau mai simplu vorbiti pe facebook sau mess... incearca sper ca ti-am fost de ajutor