E naspa ce ai zis cred ca e mai bine sa al lasi daca l-ai iertat de atatea ori si el tot a continuat sa stea cu ia cred ca asa e cel mai bine nu merita sa suferi pentru el lasa-l si ca timpul o sa-l uiti si o sa-ti gasesti pe cineva care sa te iubeasca si sa te merite. mult succes
Si eu m-am saturat de viata asta ca nu pot sa uit de o fata mai ales cand am auzit ca la 15 ani a fost cu unu de 27 m-am simtit oribil si nu mi-a cazut bine fumeaza bea in discoteci m-a pus cu moralul la pamant
Da'i papucii asa un om nu merita nimica. Desparte'te de el da a treia oara nu il mai ierta ca el deja a ajuns sa te considere o fraiera si se joaca cu tine. Termin'o cu el si nu-l mai irta niciodata, poate intr'o zi va realiza ce a facut si va regreta.
Opaaaa ai vazut viata se razbuna, doar din curiozitate, prietenul asta de acum aeste unul dintre aceia doi pe care-i inselai, si intr-o zi te-ai culcat cu ei amandoi fara sa stie unul de celalat de ai ramas gravida si nu stiai cu cine? Mai, mai, mai si tot tu faci pe victima care ii inseli pe toti? Ce magareata.
Suicidul este o solutie PERMANENTA pentru probleme TEMPORARE. Sper ca te va ajuta asta. Bafta.
Un simplu Pa definitiv din partea ta către el va rezolva totul. Dragă, băieţi sunt mulţi pe lumea asta, nu merită să stai şi să suferi din cauza unuia care nu merită nimic.
Sinucide-te, cine te-a pus sa ii dai atata libertate. Tu nu ai stiut sa il tii langa tine, de ce nu te-ai dus cu el cand vroia sa te ia si pe tine? Omu a vazut ca nu are cu cine.
De ce sa te omori scumpo?
pentru unul care nu merita nimic?
a vazut ca i-ai dat o sansa si nu a profitat de ea el pierde
spune-i ca vrei sa va despartiti pentru ca tea tradat de atatea ori si numai ai incredere in el.
nu ai de ce sa fi trista pentru ca baieti sunt cacalau si mult mai fideli si iubitori.
pentru fiecare om din lumea asta e o jumatate!
nu ai de ce sa te injoseti atat, sa plangi, sa nu ai pofta de mancare
pentru ce?
pentru un bou care nu a stiut sa te pretuiasca?!
imi cer scuze pentru exprimare dar "om"nu se poate numi unul care ii dai 10000 de sanse si el tot isi bate joc
cu omoratul nici sa nu te aud!
NU MERITA.
daca mai ai nevoie de ceva da-mi add bia_coolgirl94
daca nu imi dai add macar gandeste-te ca esti prea speciala pentru unul ca el
ai grija de tine :*
Buna! Parerea mea este ca e mai bine sa il lasi cu toate ca iti este foarte greu pentru ca ai vazut si tu ca nu prea tine la tine (imi pare rau sa spun asta ) caci daca tinea nu iti facea fazele astea. A vazut ca tu tii mult la el si ca o sa il ierti de fiecare data cand greseste dar consider ca daca te-a inselat o data, si-a cerut scuze-ai acceptat si iar te-a inselat apoi iar l-ai acceptat iar acum l-ai prins vb la telefon nu mi se pare normal. Un baiat care tine la prietena lui nu ar face asa ceva.Stiu ca iti este greu dar mai bine va despartiti pentru ca tu esti cea care sufera mai mult... iar daca o s vina sa iti ceara iar scuze mai bine spune-i ca ai incercat o data si inca o data si nu s-a putut.
Nu-ti fa griji, cu toate ca o s iti fie greu cu timpul o s il uiti si o sa iti gasesti un baiat care o sa tina la tine si o sa te iubeasca asa cum esti.Stii vorba aia :"Ce-i al tau e pus deoparte! "
Eu ti-am spus parerea mea, dar tu o sa faci ceea ce crezi ca e mai bine pentru tine! Bafta! :*
Cel mai bine e sa-l lasi ca oricum nu mai faci nimic cu el e un ratat nu vezi ce ti-a facut? Chiar daca se desparte de aia si faceti din nou pace povestea se va repeta asa ca nu te mai gandi la el ca nu te merita, o sa suferi putin dar te vindeci cauta-ti ceva de facut sau cel mai fain incearca sa iesi cu altul chiar daca nu ai o atractie fata de el si intoarceio cu aceiasi moneda este si o razbunare asta. Sper ca ti-am fost de folos.Pa
Sa stii ca te inteleg perfect si eu trec prin asa ceva acum(prietenul meu mi-a cerut o pauza si suntem impreuna de un an si jumatate, intre noi nu a fost vorba de altcineva pentru ca nu ne-am inselat niciodata, dar acum ca suntem in pauza de cateva zile ma tot gandesc ca poate are pe altcineva, asa mi-a spus si mama ca poate si-a gasit pe alta si o prietena mi-a spus tot asa eu nu cred pentru ca eram aproape tot timpul impreuna si nu dadea de banuit, iar cand am luat pauza mi-a spus ca nici lui nu ii iese usor si nu cred ca acum ii trebuie alta. dar eu sper sa nu ma uite in pauza asta) dar sa vorbim de tine acum.stiu foarte bine cum te simti si eu sunt la fel de deprimata imi vine sa plang toata ziua si asa, eu cred ca ar trebui sa il lasi. daca ti-a facut de atatea ori asa o va face in continuare. daca tear iubi cu adevarat nu ti-ar face una ca asta.Mai bine gaseste sa iti ocupi timpul cu ceva sa nu te mai gandesti la el si eu incerc sa fac asta dar nu reusesc, sper ca tu sa resusesti si crede-ma ca nu te merita baiatul asta, incerca sa-l uiti stiu ca este greu dar o sa reusesti
Cred ca ar fi bine sa iti gasesti alt prieten care sa te merite. Oricum daca iarasi te impaci cu el tot asa va face. Si prietena mea a fost in aceeasi situatie. Incearca sa iti faci alt prieten si apoi ii va parea rau
Nu stiu cum de l-ai iertat de atatea ori. Cel mai bine ar fi sa-l dai naibii si sa iti faci un prieten care sa te merite. Incearca si tu sa iti tii mintea ocupata, sa nu te mai gandeste la el si incetul cu incetul o sa fie totul bine. Baiatul asta nu te merita
Desparte-te de el si nu te omor ca daca te omori in cer vei fi in chinuri groaznice.incearca sa-l uiti si incetul cu incetul iti vei gasi pe alt cineva.mult succes si sa nu te omori